Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.fotograf

darmowa sesja zdjęciowa w Egipcie

Polecane posty

Gość k.fotograf

Jestem fotografem. W dniach 10 -23 sierpnia 2012 r. będę na wczasach w Egipcie (kurort Marsa el Alam). Szukam chętnej pary do zrobienia sesji plenerowej w strojach slubnych. Sesję wykonam za darmo w zamian za zgodę na umieszczenie zdjęć na mojej stronie internetowej. Wy otrzymacie wykonaną sesję na płycie DVD gratis. Zainteresowanych proszę o kontakt k.fotograf79@gmail.com w celu uzgodnienia terminu.

Gość A sponsoruje
Pan tez wycieczke?...bo chyba Pan głupich i naiwnych szuka...

Gość k.fotograf
Za wycieczkę każdy płaci we własnym zakresie, ale ewentualnie w nagrodę pani z sesji może spotkać się z Muhammadem i Hasanem, moimi złotoustymi naganiaczami mięsa.

Gość jędzawkowiczka
ha ha ha

Gość hej k.fotograf A/B
Tak się zastanawiam. Dajmy jakaś para się do ciebie zgłosi bo można powiedzieć że propozycja dla niektórych jest kusząca. Ty wykonane darmowe zdjęcia z pleneru umieścisz na stronie aby pokazać się jaki to jesteś wspaniały fotograf robiący zdjęcia plenerowe w ,,obcych krainach" Czy aby czasami nie jest to chcę manipulowania osobami oglądającymi twoja stronę z takimi Egipskimi zdjęciami? Wielu na takich pomysłach poległo i ich kariera szybko się skończyła. Co w Egipcie jest tak ciekawego ze akurat tam proponujesz plener?? Więcej panie fotografie uczciwości bo zostaniesz bez pracy.

Gość k.fotograf
Nie ma tu żadnej manipulacji. Mam życzenie poświęcić 1 dzień ze swojego czasu urlopowego na zrobienie czegoś ciekawego co jest moją życiową pasją. Jeżeli w przyszłości ktoś zażyczy sobie podobną sesję nie ma sprawy pojadę w dowolne miejsce. Jeśli chodzi o karierę proszę się o nią nie martwić. Fotografuję z powodzeniem już od 12 lat. Na marginesie post z Muhammadem i Hasanem w treści podpisanym pod moim nickiem nie należy do mnie.

Do k.fotograf. Też jestem fotografem. chciałbym żebyś zwrócił uwagę kto pisze te negatywne wypowiedzi? Jak myślisz inny fotograf? Nie to jest administrator tego forum tylko mu nie zapłaciłeś za reklamę. Z pozdrowieniami.

Fotografie szukasz od kilku lat na innych forach też :) Ostatnia dyskusja ucięła się kiedy chciałeś, żeby ciągnąć na wczasy suknie ślubne, garnitury itd :) Naprawdę ciężko ci będzie znaleźć chętnego. W dodatku za darmo chcesz wykorzystywać czyjeś zdjęcia ??

Joasia, zdjecia sa za pozowanie jak rozumiem. Myslisz, ze praca fotografa nic nie kosztuje?

Osobiście wolałabym zapłacić niż pozwolić na wykorzystywanie Bóg wie gdzie do końca świata :)