Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taknaprawde

czy stac mnie na kredyt hipoteczny

Polecane posty

Gość taknaprawde

jesli zarabiam 4 tys netto .zona narazie niepracuje bo mamy male dziecko. na jaka rate moe sobie pozwolic?

Gość fdsfdafsdgdfgs
a jaka masz zdolnosc kredytowa? mysle ze jakies 170 000zł chyba nie wiecej.

Gość jakajataja
przy jednej osobie odliczają 1000 zł na życie. Przy kolejnej chyba 500. Nie wiem jak z dzieckiem. Odliczą ci dajmy na to 2 tys, to wciąż 2 masz na rękę. Kredyt pewnie ok. 250 tys zł. dostaniesz. Jestem na świeżo, więc się orientuję. Ale teraz jest trudniej. Mogą dać tylko jakiś smiesznie niski, bo żona i dziecko, a o to się czepiają. Ale raczej będzie ok. Idź do open finance, tam ci znajdą najlepszą ofertę, wyliczą ile dostaniesz w kazdym banku, u nas pomiędzy bankami była różnica nawet 60 tys.

Gość fdsfdafsdgdfgs
250 000dostanie??? hahahhahahaha nie ma opcji. 170 000zl maks ma zdolnosc kredytowa. nie wiecej.

nie musisz uwzględniać żony i dziecka przy braniu kredytu, nikt wam nie udowodni, że jesteście razem i nikt tego nie sprawdzi czy macie dziecko itp.

Gość mysle nad kredytem
ubudubu "skąd jesteś?? jak z krk to ja ci mogę pomóc" w jakim sensie mozesz pomoc???

Gość jakajataja
Moni, śmieszna jesteś. Nikt mu nie udowodni też,że ma żonę........ śmieszna jesteś, po prostu.

Gość jakajataja
No to zależy od miasta. Mój ma 2500 netto i miał zdolność 190 tys. Ale kawaler.

Gość arianka
"nie musisz uwzględniać żony i dziecka przy braniu kredytu, nikt wam nie udowodni, że jesteście razem i nikt tego nie sprawdzi czy macie dziecko itp. " Jasne, wystarczy, że zechcą potem PIT, a tam ulga na dziecko :D I próba wyłudzenia jak talala....a to już na policję zgłaszają :P Co do open finanse -to pośrednik, a wiadomo, ze pośrednik nagania tam gdzie najwięcej mu płacą.

Gość arianka
No właśnie, nikt nie udowodni, ze ma żonę :D Nawet u notariusza nie będzie potrzeba :D Tylko bez niej nie podpisze aktu notarialnego :P

raczej Pitu nie będą chcieli chyba że coś w historii kredytowej jest nie tak

Gość jakajataja
Nieprawda, dają ci do porównania oferty, z wypisanymi marżami etc., nie moga zrobić nic wbrew tobie. Jakikolwiek bank by nie był, to ten bank musi im zapłacić. NIe naganiają wcale. Dają ci 3-4 do wyboru, najlepsze, nie wtrącają się do wyboru.

Gość arianka
Teraz w większości chcą PIT.

Gość jakajataja
PIT do historii kredytowej nijak się nie ma.

Gość arianka
A klient nic nie płaci dla Open finanse?

Gość jakajataja
Nic, są bezpłatni i rzetelni, mają nas potem pod opieką cąły czas, proponuja lokaty etc, produkty bankowe, za darmo. Nie mają żadnych spisków z bankami, klient sam podejmuje decyzję.

Gość taknaprawde
tzn zdolnosc mamy na 260 tys zalezy tez w jakim banku o kredyt staralbym sie sam bo mamy rozdzielczosc majatkowa.z poznan

Gość jakajataja
mówiłam, że ok 250 tys :P

Gość taczerka8
Każdy ma inną zdolność kredytową na jaką wpływa bardzo wiele różnych czynników. Myślę,że warto jest skorzystać z tego narzędzia: http://www.comperia.pl/kalkulator-zdolnosci-kredytowej.html -jest to bardzo wygodny kalkulator zdolności kredytowej, który powinien pokazać Wam na jaki kredyt Was stać. Pozdrawiam