Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panii iŻycia

Dlaczego ludzie chcą mieć dzieci

Polecane posty

Gość Panii iŻycia

Dlaczego macie dzieci?

By mieli czym się zająć i o czym rozmawiać, a facet na "stare lata" miał trochę ruchu.

Gość nfjfjfjfjc
A chuj cie to obchodzi. Chcesz to masz,nie to nie. Zjebancu z beznadziejnym pytaniem. A poza tym spytaj sie matki tepa strzalo

Gość jakajataja
Bo to największa miłość, jaka mogła się zdarzyć. Największe szczęście, jakiego można doznać. Największe ciepło, jakie czujesz, zasypiając ze swoim dzieckiem. Największa odpowiedzial;ność, jaka może spotkać człoiwieka. Największa frajda, podejmując trud wychowania i zabawę z dzieckiem. To szczęście do nieprzytomności. To miłość bez granic. To liczenie się tylko tej jednej małej osóbki w tak osobliwy i wyjątkowy sposób.... Chęć stworzenia kogoś najwspanialszym i najbardziej wyrozumiałym człowiekiem. Moc uszczęśliwiania najukochańszej osoby. Nie ma słów by to opisać. To jak pierwszy dzień zakochania przez całe życie.

Gość Panii iŻycia
A nie pomyślałas że nie mam mamy, a poza tym może i ja masz szkoda że napierdalala tobą o ścianę, bo nie wierzę że normalny człowiek mógłby być takim gownem 🖐️

Gość nfjfjfjfjc
To co? Znalezli cie w kapuscie? Gowno to cie zrobilo :)

Gość nfjfjfjfjc
Napierdala chyba ciebie jak widac po poziomie pytan glabie.

Gość Panii iŻycia
Dobrze że są tu jeszcze normalne osoby ;)

Gość Panii iŻycia
Zamknij pysk dzieciaku. Zapytałam bo ciekawi mnie zdanie innych tobie nic do tego. Jak temat cię nie interesuje to po co tu wszedłes ? Czyżby inne tematy były dla ciebie za trudne :D

Gość nfjfjfjfjc
No ty na pewno do nich nie nalezysz. A w sumie fakt,matek polek tu od zajebania.

Gość nfjfjfjfjc
Ty nawet nie wiesz co to dzieciak :) stad twe pytanko. A moge siedziec gdzie chce. Wyrzucisz mnie ? :(