Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

no dobra piwko otwarte wiec czas na relaks i pogawedke

Polecane posty

byłem sobie na zakupach w tesco i kupujac brrrr... ekm zywce sprzedawczyni wiek około 20 lat wiec młoda panna poprosiła mnie o dowód[wiem przegrałem]:classic_cool: pytanie czemu? a) wygladam na młodego szczawa wiec chciała mnie udupic :classic_cool: b) chciała zobaczyc moje dane by poznym wieczorem wklepac je na fejsa i obadac przystojniaka:classic_cool: c) chciała dac mi do zrozumienia ze z takim wygladam nie mam szans na kobiete :classic_cool: jak myslicie? smiało pisac :classic_cool:

Gość zakochana z kafe
a i c :o

tak zgadza sie trafiliscie to odpowiedz d) rozpoznała mnie i chciała sie upewnic ze to sosssss z kafe :classic_cool: w sumie na bank jesli ktos komus sie spodoba to łatwo mozna namierzyc taka osobe

nie badz zła ale chyba dobrze wiesz o czym mowie :) za duzo pink i przesłodzone ;)

Gość Laguna Bitch
wypolerować ci kutasa po same bile? :classic_cool:

smutny - zamiast zagadywac do jakis dup to do mnie piszesz wez gdzie twoja meskosc :classic_cool: laguna a kolorek ust i bluzeczka to co?:D

Gość jeebany siedzi na tej ławce
jakby to była jego własność :classic_cool:

moze to ja albo te brudne lustro w kazdym badz razie wybacz jesli cie dotknąłem :classic_cool:

no co moze nie dorównuje legendzie offermie ale trzeba brac przykład z mężów stanu :classic_cool:

dotykasz kutasem w marketowskich kiblach kafelek i udajesz ze ruchasz sie z kobietąa atak naprawdę mazysz o facecie z duzymi jajajmi ii bilą bo chcesz mnieć przeczyszczony odwłok az do przełyku

Gość sooossss co tam stulejarzu??
?:classic_cool:

a jakos leci biore antybiotyki i nie wolno mi pic alkoholu no ale co tam przeca nikt po mnie nie bedzie płakał co ;)

witam domowa wyspiarke :D mam 22 lata .... o widzisz nie piłem jeszcze nigdy cherry:)

sosssss ty i twoj wygiety nos , wlasnie na skype umówiłem sie z laską odpalam auto i idę na miły wieczór a ty śmierdzisz potem 🖐️

no to polecam, ale musi byc dobre, smakuje jak swiezo wycisniety sok z czeresni zaprawiony spirytusem :) do bardzo slodkie i dosc geste. a 22 lata masz to mlodzik jestes jeszcze fiu fiu ;)