Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsra

Jakie dodatki?

Polecane posty

Gość adsra
Co? Nie doradzicie?

Gość ntrn
Jezu jak do każdej, sama pomyśl.

Gość niby
W przypadku gdy wybierasz nasycone kolory zwłaszcza neonowe powinnaś postawić na spokojne dodatki. Zasada jest prosta takie kolory nie lubią konkurencji. To prosty sposób by uniknąć zbyt pstrokatego stroju. Jednak moda nie lubi zasad i łamie je uporczywie. Jeśli lubisz ostre połączenie możesz także zdecydować się na połączenia kanarkowej żółci z innym mocnym kolorem. Czerń jak zwykle się sprawdzi choć ja nie przepadam za połączeniem żółci z czernią nieodmiennie kojarzy mi się z osą. Dlatego jeśli zdecydujesz się na czerń radziłabym wybrać delikatne i mniejsze akcesoria np. jeśli chcesz dołożyć do tej sukienki pasek nad falbana radziłabym wybrać wąski. Możesz także zdecydować się tylko na jedne dodatek w tym kolorze. Mniej ostrym połączaniem będzie wybór brązów zarówno tych ciemnych. Możesz także pozostać w obrębie podobnej tonacji kolorystycznej i wybrać beże, złoto wygląda to bardzo fajnie. Bardzo ładnie z żółtym wyglądają ceglane pomarańcze. Ja zdecydowałabym się na tylko jeden duży dodatek w tym kolorze żeby nie przytłumić sukienki. Jednak jeśli lubisz takie soczyste połączenia spokojnie możesz założyć więcej buty i torebkę oraz biżuterie z kamieniami w tej kolorystyce. Sprawdzi się także biel choć to połączenie mnie niezbyt przekonuje. Na koniec pozostawiłam kolory nasycone zieleń, fiolet, niebieski, czerwień a nawet róż. Te kolory są trudniejsze do połączenia z żółtym. wymagają chwili przemyślenia gdyż łatwo przekroczyć granice i wejść w plażowe klimaty. Jeśli nie czujesz się pewnie w łączeniu strojów to ryzyko jednak jeśli lubisz poszaleć to coś dla ciebie. Np. szmaragdy prawione w złoto + neutralna torebka i ciemno zielone buty będą wyglądać bosko.

Gość adsra
Dzięki bardzo. Może jeszcze ktoś?