Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiona_49

wczasy dla samotnych

Polecane posty

Gość fiona_49

Mam pytanie. Czy ktoś zna adres biura turystycznego w Warszawie które organizowałoby wypoczynek dla samotnych. Jestem samotną 50, ale to nie znaczy że już mam być w odstawce. Chcę jeszcze się pobawić życiem.

Gość marianna pe *
wgogluj wczasy single

Gość fiona_49
Tak. Ja wiem o takiej stronie. Tylko chciałabym się dowiedzieć czy ktoś był na takim wyjeździe. Muszę coś wymyślić w te wakacje. Pomocy. Jestem chyba za stara, chociaż mi wierzcie, ja tego nie czuję.

Gość marianna pe *
możesz poszukać lasta i dopłacić do jedynki są fora, gdzie ludzie się umawiają na wyjazd albo z reinbow kup wycieczkę objazdową z dokwaterowaniem ..a gdzie chciałabyś jechać?

Gość fiona_49
Dzięki za zainteresowanie moim problemem. A może ktoś by chciałby się podzielić swoim doświadczeniem.

Gość marianna pe *
byłam kilka razy sama na wczasach, zawsze są Polacy w hotelach i towarzystwo, ostatnio w Portugalii na objeździe; wiele singielek..albo miały jedynki,albo dokwaterowanie...

Gość gość
Wypoczynek dla singli to jest raj na ziemi :D, wiem co mówię. Jeśli nie jesteśmy związani to warto przynajmniej raz w życiu pojechać i się dobrze bawić, polecam sprawdzić! wypoczynek dla singli

Gość gość
Wypoczynek dla singli to jest raj na ziemi :D, wiem co mówię. Jeśli nie jesteśmy związani to warto przynajmniej raz w życiu pojechać i się dobrze bawić, polecam sprawdzić! wypoczynek dla singli http://odpoczynek.com.pl/wypoczynek-dla-singli/