Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plenerowa Żona

pytanie do Maravilhy..

Polecane posty

Gość Hania1987
wyjdziesz za tego portugalskiego buraka? przegrałaś życie :(

Gość czy wczesniej bylas jako
LL ? ;-)

my za rok koscielny bedziemy brac, w tym roku nie wypalilo - tez chcielismy wszystko odrazu, ale dla mnie wazna jest obecnosc mojej rodziny ktora przyleciec ze wzgledow osobistych do mnie nie mogla

w Portugalii :) chcialam w Polsce, ale z kolei rodzina mojego faceta jest przeciw ( dziwni ludzie - nosa po za swoj kraj nie przekrocza ) za to moja rodzina sie cieszy ;) i nie maja nic przeciwko

no bo dla twojej rodziny to beda wakacje od razu, mnie tesciowa sama namawiala na polske bo oni by sobie pojechali (nie pierwszy raz zreszta) ale tez juz wujki i ciotki obsrane ze polsce zobacza hehe.

Gość gfdgfdgd
Maravilha--to twój kot .jeśli tak to jest zajebisty!

Gość gfdgfdgd
cudowny ,jaka to rasa?

oczywiscie ze zadowolona, oni bardzo go lubia, a ten cudzyslow sobie wsadz wiesz gdzie ;)

Gość szczęścia życzę :)
A Wy mieszkacie w Portugalii? Gdzie i jak się poznaliście? :) Jeśli mogę być taka wścibska ;)

Gość poka pierscionek
:) ile masz kat a ile twoj?

poznalismy sie w Polsce, w sumie moj eks mnie z nim zapoznal, pol roku pozniej po zerwaniu z moim spotkalam go na karaoke, podszedl do mnie, zagadal i tak juz zostalo :) mieszkamy w Portugalii od 2 lat mam 23 on 27

Gość szczęścia życzę :)
Znałaś język jak wyjeżdżałaś? A On mówi po polsku? Odważna jesteś Kobieto, podziwiam :) A jak tam z pracą?

ani jednego slowka nie znalam :D moj mowi plynnie po polsku, wiec z porozumiewaniem nie mielismy najmniejszych problemow :) teraz juz sobie radze, mam prace - w zasadzie staz w klinice weterynaryjnej i jak dla mnie rewelacja :) nie bedzie wesela, to slub cywilny dla najblizszej rodziny, z mojej strony tylko 4 osoby rodzice, brat i swiadek, wiec zadnej fiesty nie przewiduje jedynie obiad w restauracji