Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka131

A ja się głupia rozpłakałam....

Polecane posty

Dziś tak jakby doszło do mnie tak najzupełniej w świecie,ze facet z którym się rozstałam jakiś czas temu ma inną babkę,prawdopodobnie oszukiwał mnie jeszcze kiedy byliśmy ze sobą i miałam na niego ogromną złość itd ,ale jak dziś zobaczyłam coś na jednym z portali społecznościowych to mnie to rozwaliło na łopatki i się rozpłakałam jak mały dzieciak. Jestem tym zażenowana bo z takim podejściem nic sobie w życiu nie ułożę.

Gość Inimeg24
Oj biedactwo... Tacy sa faceci. Z kazdego predzej czy później wychodzi gówno... A my kobiety wrażliwe, delikatne musimy cierpiec. Wyplacz sie to ci ulży.

Gość kasaa
Wydaje mi się że jak już wcześniej się z nim rozstałaś to nie płakałaś teraz za nim tylko z powodu tego że tyle czasu straciłaś na oszusta i że tak się zawiodłaś na kimś

Właściwie to strasznie mi przykro,bo czuje się ośmieszona przez tego człowieka, tym bardziej ,ponieważ prawdopodobnie oszukiwał mnie już wcześniej, On teraz z tym kimś wydaje mi się ,że jest itd a mnie wstyd przed samą sobą że się zaangażowałam w kogoś kto mnie tak potraktował.

Gość Inimeg24
No niestety nie wszystko mozna przewidziec szczególnie jak zaslepia nas milosc. Trudno... Trafiłaś na bydlaka. To nie twoja wina. On byl nie wporzadku i jemu powinno byc glupio i wstyd. Nic zlego nie zrobilas.

Dopóki przypuszczałam że kogoś ma to nie było źle, liczyłam się z tym i mnie to nie obchodziło,ale jak się o tym przekonałam, to zupełnie mnie to dobiło. Tym bardziej,że to kobieta starsza ode mnie ,od niego i chyba ma dziecko z tego co wiem. A ja nie potrzebuje chyba na razie żadnego związku.