Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość New World Order.

Komu służy Rostowski?

Polecane posty

Gość New World Order.

W Polsce pojawił się w 1989 r. jako profesor, świetny doradca, gdy premier Tadeusz Mazowiecki powierzył tekę ministra finansów jego koledze Leszkowi Balcerowiczowi Przemilczano fakt że również doradzał rządowi Rosji w sprawach polityki makroekonomicznej. Ten akurat rozdział w zawodowej karierze Rostowskiego jest najbardziej owiany tajemnicą. Jego politycznym promotorem został premier Jan Krzysztof Bielecki. To właśnie on rekomendował Tuskowi kandydaturę Rostowskiego na stanowisko ministra finansów. Rostowski pozostaje nim nie przerwanie od listopada 2007 r. Przynależność ministra Rostowskiego do grupy Bilderberg sprawia, że polityka finansowa w jego wykonaniu nie może być polityką suwerennego państwa. Siłą rzeczy musi ona być wkomponowana w strategiczne cele grupy Bilderberg. Musi stać się częścią działań zmierzających do stworzenia Nowego Światowego Ładu i Jednego Światowego Rządu. I wcale nie jest to już dzisiaj polityczna mrzonka. W maju 2010r. na posiedzeniu Rady Stosunków Zagranicznych Brzeziński powiedział wprost: „Po raz pierwszy cały świat jest świadomy, że prezydenci i premierzy to marionetki w rękach prawdziwej elity władzy . Mówiąc to Brzeziński miał na myśli właśnie Grupę Bilderberg. Z tej perspektywy postać Jana Vincenta Rostowskiego stawia coraz więcej pytań, ale jedno z nich pozostaje najważniejsze to pytanie o lojalność ministra finansów wobec polskiego państwa i o to, czy rzeczywiście jego polityka finansowa jest w interesie polskich obywateli?

Gość smuty z rana
władza Polski działa przeciwko państwu i narodowi polskiemu, powinni spłonąć na stosie.

Gość moja rada dla was
Vinc jest Żydem, ma łeb do interesów, dobrze że Tusk go zatrudnił bo dzieki niemu jakośc rządu znacząco wzrosła, to tak jaby do kadry Smudy doszedł Ronaldionio, od razu inna gra :)

Gość jeden węż, dwa wąże
popatrz na licznik długu publicznego, bedzie jasne KOMU NIE SŁUZY

Gość moja rada dla was
popatrz na licznik długu Japonii, USA, Wloch, Niemiec (2,5 biliona euro)...

Gość jeden węż, dwa wąże
popatrz na bezdomnych żuli pod monopolowym, od razu poczujesz sie panem tak? :D

Gość Polak.Mały
Vincent ma łeb do interesów, problem w tym że reprezentuje interesy żydowskie a nie polskie :(

Gość moja rada dla was
no w końcu jesteśmy zieloną wyspą czy nie? mówisz zadłużenie ale wszystkie kraje się zadłużały i na tym robiły wzrost PKB dlaczego my mielibyśmy być inni i ciągle sobie żałować, mamy dług do pkb jakieś 56%, japonia 217% więc tragicznie nie jest

Gość Polak.Mały
"moja rada dla was popatrz na licznik długu Japonii, USA, Wloch, Niemiec (2,5 biliona euro)... " jak mozna porównywać Polskę do Niemiec, które mają PKB całkowite kilka razy wieksze od nas??? idź po rozum do głowy :o

Gość Polak.Mały
"moja rada dla was japonia 217% więc tragicznie nie jest " następny kwiatek :o zadłużenie Japonii to kompletnie inna bajka, bo zdecydowana większość to dług wewnętrzny, co za tym idzie kasa z obsługi tego długu nie wychodzi za granice, ale co ty możesz o tym wiedziec...

Gość moja rada dla was
acha to jak twój sąsiad ma pensję 10.000 i dług 2 miliony a ty masz pensję 2,5 tysiąca i dług 300.000 to nie możesz się z nim porównywać? :D weź sie podszkol w ekonomi

Gość moja rada dla was
"obsluga z długu nie wychodzi poza granice" :D:D:D jak oni dług zrobili obligacjami :D te obligacje maja chińczycy i pół świata i co jakiś czas trzeba je wykupować i drukować nowe żeby było na rolowanie długu, Japonia ma mega problem i analitycy przewidują że w ciągu kilku lat zbankrutuje

Gość wefrwqeerqwrqwe
Rostowski, Kopacz, Komorowski... To jest kurwa TOP 3 najgłupszych polityków w dziejach Polski :classic_cool:

Gość jeden węż, dwa wąże
moja rada dla was a ty weź sie podszkol w psychomanipulacji, bo łykasz jak pelikan wszystko co ci wybiórcza i tvn ładyją do głowy

Gość wefrwqeerqwrqwe
Dziwnym trafem wszyscy są z PO :classic_cool:

Gość moja rada dla was
taa Kopacz "glupia" :D jako jedyna w Europie przeciwstawiła się lobby farmaceutycznemu i nie kupiła szczepionek na fałszywą pandemię, nie dość że jest mądra to jeszcze odważna, i ten przykład kładzie na łopatki wasze bajania o NWO

Gość Polak.Mały
szczepionek nie kupiła chyba tylko dlatego, że nie miała kasy na ten cel byłaby kasa, kupiłaby ze 40 mln sztuk :D:D

Gość moja rada dla was
i to pokazuje jak wy manipulujecie faktami :D o tym dlaczego nie kupiła mowiła w programach, pamiętam jak kłuciła się o to z Balickim na wizji, od początku sprawę stawiała jasno - nie ma zaufania do podejrzanych szczepionek i ma wątpliwości co do pandemii żal mi was ktoś wam zrobił wodę z mózgów

Gość Polak.Mały
a ty jej od razu uwierzyłeś, bo to taka dobra ciocia hahaha :D:D:D

Gość moja rada dla was
zostaliście zmiażdżeni siłą moich argumenów 🖐️ narazie leszcze, przemyście to sobie :D

Gość Polak.Mały
pelikan już ucieka :D

Odmowa wydania pieniędzy na zbędne szczepionki to bezsprzecznie duży sukces Kopaczowej. Ale czy wykazała się jeszcze czymś szczególnym???

Gość moja rada dla was
kle kle kle :D

Gość byłam widziałam zaruchalłąm
szmatyn się nie wpisał? niemożliwe na pewno dzialał na logałcie :classic_cool:

Gość Kiepsko
W Polsce nie będzie dobrze dotąd,dokąd będą w rządzie obcokrajowcy,zwłaszcza żydostwo! Ich są kamienice,a nasze ulice.Już nasi Polacy są wyrzucani na bruk tzw.ulice!

Gość no wreszcie jakiś
ciekawy temat

Gość w góre bo ważne
up