Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsadasdasdwww

co sadzicie o facetach zdradzonych przez kobiety?

Polecane posty

Gość sadsadasdasdwww

jestem z takim , jest z nia po rozowdzie, wiem ze bardzo ja kochal, pare razy pozwolil jej wrocic do momentu keidy okazalo sie co robila, z wstydu sie pozbierala i odeszla do innego. Tylko obawa ze ona wroci z powrotem, mimo ze on twierdzi ze to rozdzial zamkniety jest silniejsza ode mnnie... Znacie moze takie przypadki?

Gość krisss
ja znam, sam niestety jestem takim "przypadkiem"

Gość szkoda mi cię...
zraniony rogacz nigdy już nie będzie normalny laska go zdradzała i w końcu olała czyli on ma wbite teraz w psychike że jest marnym fiootkiem i nanic psychoterapia bo to prawda - odeszla do innego czyli w jej ocenie lepszego swoje fobie bedzie przezucał na ciebie - użalanie się nad sobą, agresja wobec kobiet, skłonnosci do chodzenia na tirowki, zdradzony rogacz jest zdolny do dziwnych zachowań i nie wiadomo którą droga pójdzie ten twój ale jedno jest pewne - rana nie zabliźni się nawet i za 20 lat, tyle cie moge uspokoić że ona już gopo prostu nie chce, obrzydł jej, nie wróci nigdy

Gość sadsadasdasdwww
no tak wiesz ale ona wracla podobno dwa razy, jemu kazdy tłukł do glowy ze ona go zdradza, sprowadzala do domu jego kjolegow masakra. wlasnie nie ejst agresywny, ale widac ze zraniony; ona ma juz z innym dziecko.. ja sie poprostu obawiam, ze z tamtym jej nie wyjdzie zacaznie mu znowu wmawiac swoje gierki i on ja przyjmie zp powrotem...

Gość krisss
mnie zona zdradzala 6 miesiecy

Gość sadsadasdasdwww
tym bardziej ze maja jeszcze do pozalatwioania jaies sprawy majatkowe i najprawdopodobniej beda sie musieli spotkac, zwariuje...

Gość sadsadasdasdwww
kriss i co wrocilbys do niej gdyby zalowala? wspolczuje Ci... ;/

Gość krisss
to ona odeszla, tak chcialbym zeby wrocila, ale raczej to sie nie stanie

Gość sadsadasdasdwww
czyli jednak umialbys wybaczyc.. wlasnie tez sie tego obawiam ;/;/;/ ze moj mysli tak samo a sam siebie oszukuje

Gość a ja byłam w
byłam w odwrotnej - byłam zdradzona, odeszłam i mimo długiej przerwy w związkach pierwszy był porażką, nie potrafiłam zaufać, było mi źle, w końcu znów odeszłam... ale po kilku latach pozbierałam się i teraz tworzę bardzo udany związek :)

Gość krisss
tak umialbym wybaczyc, ale male szanse na jej powrot, wlasciwie nie ma szans

Gość sadsadasdasdwww
ja ejstem ciekawa czy ten moj jeszcze cos czuje wydaje mi sie ze tak, chociaz wcle o niej nie wpomina, jak ja wspomne to mowi ze rozdzial zamkniety... ale mam taka obawe ze ona nagle wroci, neizle ziolko z tej laski, swietna aktorka i on znowu zwariuje na jej punkcie

Gość sadsadasdasdwww
hmm moze sie ktos wypowie jeszcze

Gość migotkapannaa
nie kazdy taki jak kris bo po co wracac

Gość fdsadsadad
up

Gość yyyghjn
A czy zraniona dziewczyna do końca życia daje wszystkim na lewo i prawo i staje się niezaradna. Dajcie spokój. Liczy się charakter, w sytuacjach trudniejszych go lepiej widać. A zdradzony facet może być beznadziejny albo wręcz przeciwnie, może być wierny i osiągać sukcesy na innych płaszczyznach niż związki.

Gość sadsadasdasdwww
dokladnie.. i jha tak uwazam.. ale ten strach ze ona go znowu omota jest tak silny ze czasem nie wiem czy sie z tego nie wycofac.. tylko co jak panikuje, jak jest tak jak on mowi... ehh