Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessika-anastazja

Czy zna ktos jakis skuteczny sposob by sie rano obudzic?

Polecane posty

Gość jessika-anastazja

Chodzi mi konkretnie o sam fakt by sie podniesc z lozka. Nie o to ze nie moge sie dobudzic, wiec wypije kawe. Tylko samo to ze budzik dzwoni a ja nie jestem w stanie otworzyc oczu ani ruszyc reka- tak bardzo chce mi sie nadal spac. I nie jest to istotne czy spie 3 godz, 8 g czy 15. zawsze jest tak samo. Nie istotne jest rowniez o ktorej sie poloze. Nie wiem moze brakuje mi jakichs witamin. Jesli ktos ma, mial lub spotkal sie z podobnym przypadkiem niech da znac co robic bo jest to niesamowicie duzy problem dla mnie i strasznie utrudnia zycie.

Gość waoy
też tak miałam ale mi przeszło odkąd urodziłam.. teraz na każde jęknięcie bobasa jestem momentalnie na nogach;) a tak na poważnie to przesypiasz całą noc, czy coś cię wybudza co chwilę (mnie np. chrapanie partnera)??? I kładziesz się spać mniej więcej o tej samej porze, czy jak popadnie?? No i gdzieś ostatnio wyczytałam żeby dobrze się wyspać i normalnie funkcjonować najlepsze jest 7 godzin snu..

Gość awfw
ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d serdecznie zapraszam do rejestrowania się, możecie otrzymać darmowe kosmetyki, sprawdź zanim olejesz ;);) Pozdrawiam!

Gość jessika-anastazja
mniej wiecej zawsze o tej samej porze.22.00- 22.30 a rano wstaje roznie. ale wystarczy sobie przypomniec czasy kiedy chodzilam do szkoly. 10 lat wstawania zawsze o tej samej porze tj 7.00 i mimo to zawsze bylo mi ciezko wstac. mam nadzieje ze kiedy ja urodze tez sie to zmieni. chociaz wtedy bo poki co nie widze zadnego wyjscia. a przeciez do pracy chodzic trzeba...

Gość Kapec
ja zawsze ustawiam głośno budzik (w telefonie) i kładę na drugim końcu pokoju. Gdy rano mnie budzi to po prostu muszę wstać i go wyłączyć. To mnie rozbudza, potem już zazwyczaj nie wracam do łóżka :)

Gość waoy
może spróbuj kilka razy mimo tego że oczy się nie chcą otworzyć jakoś wstać.... bo tak to pewnie robisz sobie jeszcze kilka mini drzemek zanim wstaniesz, a to tylko jeszcze bardziej męczy organizm...

Gość Wiecznie_niewyspana
Mam tak samo:o!obojetnie ile godzin spie,zawsze jestem zmeczona...dzisiaj polozylam sie o 00 i obudzilam po 10.nieprzytomna i niewyspana,teraz leze i czuje jakbym zarwała noc.a jak spie po 7 godzin,to czuje sie jak wrak...ból glowy caly dzien,piekące i lzawiace oczy,przysypianie caly dzien,a o 15 moglabym juz isc spac...:(

Gość też mam to samo,
zawsze muszę wcześniej nastawiać budzik z funkcją dobudzania, bo wstaję dopiero 30-40 minut po budziku, ale potem 3-4 mocne herbaty, ewentualnie 1-2 puszki energetyka i jestem rozbudzony