Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszcz minety

czy są tu jakies blachary z gdanska?

Polecane posty

dziewczyny czy potraficie przyznac sie do tego ze lecicie na dobre luxusowe auto?chetnie zaprosze do mojej bryki:)

Gość Miszcz^kamóflarzó
Veru, blachara=cza posiadać BMW :classic_cool: Ewętualnie Golfa 2 :D

nie vera astona nie mam,nie powiem czym jezdze bo zaraz z blotem mnie zmieszacie ze wymyslam,ale kosztuje grubo ponad sto tysi:)

Gość Miszcz^kamóflarzó
miszcz minety nie vera astona nie mam,nie powiem czym jezdze bo zaraz z blotem mnie zmieszacie ze wymyslam,ale kosztuje grubo ponad sto tysi Rupii indyjskich ? :D

powtorze o co mi chodzi.to pytanie.czy chociaz tu na forum dziewczyny potrafia sie przyznac ze leca na faceta dlatego ze ma takie auto?

Gość Miszcz^kamóflarzó
Jusz wię !!!! To super-hiper luksusowa wersja rikszy. W gratisie blachara otrzymuje trójkątny kapelusz z bambusa :D

No oczywiście, tutaj lekko połowa jest taka. A powiedz czym jeździsz, powiedz, powiedz, powiedz. :D

Błahahahaha. :D Kapelusz z bambusa ozdabiany muszelkami z Morza Żółtego. :classic_cool: To jest prawdziwy luksus, biedne kurrwy. :classic_cool:

Gość Miszcz^kamóflarzó
V3eru, dlaczego oczerniasz kafeteryjne kobiety, które jak wiadomo są tznotkami, wstydzą się rozmów o seksie i wszystkie są piękne und bogate ?

Gość Miszcz^kamóflarzó
O majne ładne oczy zostali porażeni blaskiem :classic_cool: Alicjo, jak zwykle hajle gebreselasje, a szanownej mamie szaconeczek :D