Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubicie tak sie zabawiać

sex z rana na obudzenie albo przy porannym prysznicu

Polecane posty

Gość lubicie tak sie zabawiać

kto z was praktykuje , albo samo masowanie miejsc intymnych , co kolwiek na podniecenie i dojście do orgazmu

Ja lubię mieć z rana orgazm, i przed snem również. Czy to sam czy z partnerką-orgazm musi być.

Gość hej szczecin
Ja też tak lubie a najlepiej z rana jest albo na spiucha :D

mmmmmmmmm, mmmmmmm, jeszcze jestem rozmarzona uwielbiam takie przebudzenia mmrrrrr mmmrrrrrrrrrrr lepsze od porannej gimnastyki :P:P:P :D:D nie znosze tych zwyklych beznadziejnych cwiczen fizycznych o poranku. wole takie mmmmrrrr ;) (tu drodzy czytelnicy wije sie lezac na brzuszku, bo inaczej nie moglabym do was pisac) spotkalam wczoraj w nocy na schodach ruchomych misjonarza. dopiero praktykuje, ale nie odmowil starej rudowlosej babie :P:P:D poniewaz jest (byl) prawiczkiem musialam byc bardzo delikatna i na poczatku prowadzilismy tylko kulturalna rozmowe o jego misji. za to rankiem hmmmm, mmrrrrrr, mmmrrrrrr, bylo po prostu cudownie poloze sie i troszke odpoczne. jednak wiek juz nie ten :P :P:P:P jako kobieta dojrzala, musze bardziej dbac o swoje cialo :P:D;) bylam tak zajeta moim misjonarzem i naszymi wielokrotnymi orgazmami, ze nie slyszalam szczekania zadnego psa :D a moze nie szczekal? bo to nie pies z sasiedztwa :D nie szkodzi, moze przyplacze sie jakis inny kundelek :P tfu, co ja mowie. nie lubie malych kundelkow, wole kundle i najlepiej bezpanskie :P:P:P:D;)