Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak wam się podoba

Polecane posty

Gość gdferr
pokaż takie z ulicy , z arabami ,piramidy i ty obok ,palmy itp a ty kurwa wrzucasz syf z jakiegoś przerobu własnego i myślisz ,że ja ci uwierzę :-D

Gość 46679090
jennifer8787*** a niby skąd z jeziora? ZZZZZZZZ P R O S P E K T U :P:P:P:P

Gość 46679090
jennifer8787*** ja gruba?nigdy sobie nie dam tego wmówić heh ,w sam raz jestem NO JESTES NA JAWIE PO PRZEROBCE NA P- SHOPIE:D

Gość jamstruit
jesteś oblesna jenny :-D i nie mówie tego ze złośliwości ale ryj to masz taki ze powinnas sobie w swoim wyimaginowanym egipcie kupić czador ide stąd nie podbijam ci juz tych żałosnych topiców które i tak podbiasz sobie sama bo sie sko ńczyłas jenny :-D

Gość 46679090
CZEGO CI ZAZDROSCIC TEJ PUSTEJ PALY?????????????????? wystarczajaco dalas wczoraj pokaz:D:D:D slonce w egipcie juz o 6 rano:D:D:D:D I DO TEGO FOTOMONTAZ WKLEJONY TYLKO COS CI NIE WYSZEDL DZISIAJ TE FOTY LEPSZE

Gość 46679090
NAKRECONA TO TY JESTES------RESZTA MA CIE GLEBOKO W DOPIE PA SZKODA CZASU NA CIEBIE

Gość och ludzie ludzie
a na ile Ty do tego Egiptu wyjechałas?? bo jakos krotko Cie nie bylo...albo mi tak szybko czas leci...Swoja droga Jennifer ledwo wrocilas i odrazu na kafe...no to z Toba cos nie halo, tak bardzo sie stesknilas za ludzmi przesiadujacymi cale dnie na cafe, ktorzy nie maja swojego zycia ??? no nieeee

Gość no dobra ja jej wierzę
widać tam jakieś kurhany, chaty kryte trzciną, pojechała do podrzędnego hotelu spoza którego nosa nie wyściubiła i tyle jej, ani piramid, ani sfinksa, ani pustyni, ani morza, nic nie widziała poza ogrodzonym ośrodkiem turystycznym 300 km od Kairu

Gość w góre z tym cycem
:classic_cool:

Gość swaeswew
ee tam pierdolice...moze nie ma ciala super modelki ale tez nie jest tlusta i obzydliwa bynajmniej bez obaw moze zalozyc bikini choc moze troche by sie przydalo jej z brzucha spac ale tragedni nie ma...

Gość dlaczego nie plujecie jadem?
:classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddd
figure masz ladna nie sluchaj idiotow bo pewno lubia laski pro ana jak anja rubik :)