Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam innym....

Syndrom Piotrusia Pana

Polecane posty

Gość pomagam innym....

tu wiele waszych problemów sprowadza się do tego, ze wasz facet to niedorozwój emocjonalny- wieczne 30 paro letnie dziecko z psychiką nastolatka. Zamiast zakładać wątki typu: "mój facet nie chce się wiązać, jesteśmy razem od 3 lat on ma 31" itp po prostu przeczytajcie to: http://www.oniona.info/archiwum-tematow-tygodnia/1492-piotrus-pan.html Taki typ raczej się nie zmienia, nawet po ślubie. Chyba, że przeżyje jakiś silny szok i nagle zacznie analizować swe życie. To tak żeby was uświadomić. Ile z was ma takiego faceta bądź miało?

Gość pomagam innym....
jak chcecie jeszcze poczytać, to tutaj: http://www.netkobiety.pl/t8107.html dziewczyny sobie zniszczyły życie, bo nie zauważyły w porę, że to Niedorozwinięty Piotruś także radzę się z tym zapoznać i być przygotowanym na najgorsze tzn. odejście od niego. A jak jakaś nie ma takiego faceta to może poczytać profilaktycznie :)

Gość zeeenek
Taki facet rzadko sie wiaze

Gość a co zeeenek
mówisz o sobie?

Gość zeeenek
Nawet jesli, to zmienia to stanu rzeczy. Piotrus Pan raczej nie szuka zwiazku na stale.

Gość pomagam innym....
nie zenek to nie tak, to nie jest Casanova ani wieczny wyrywacz. Ten facet nawet by chciał, ale boi się że nie podoła, boi się zaangażowania, ucieka. Podrywacz a Piotruś to dwie różne kwestie. Podrywacz już na początku deklaruje, że nie chce nic więcej. Piotruś robi wrażenie jakby chciał czegoś więcej ale nie potrafi. Są piotrusie co wzięli ślub

Gość zeeenek
Aha, ciekawe. Ale po co ona brala z kims takim slub?

Gość no zakochała się panna
i wzięła ślub a potem rozwód, alimenty i zgrzytanie zębów. największy problem pomiędzy facetem a babką jest taki, że mają różne potrzeby, inne priorytety i odmienne mózgi i dogadać się nie mogą. Zakochują się i myślą, że będzie idealnie a tu gówno.

zakochuja to brzydkie słowo? :D :D

Gość zeeenek
Myslalem, ze w dzisiejszych czasach kobiety juz nie zwracaja uwagi na takie pierdoly jak milosc przy wyborze partnera. Zawsze mowilem, ze podstawa sukcesu w zwiazku jest odpowienie dobranie sie. Niech kobieta unika PP i bedzie po problemie.

Gość pomagam innym....
no właśnie zenek uświadamiam żeby unikały takich typów, bo tu ciągle babki zakładają tematy :mój TŻ ma 30 nie chce się wiązać, kocha mnie ale..." coś tam sranie w banie itd wystarczy przeczytać trochę na ten temat i nie zakładać nowych durnych wątków kobiety !! swoją drogą ciekawi mnie TŻ używany teraz non stop, to już nie mówi się obecny facet tylko TŻ?

Gość zeeenek
Wlasnie mialem sie zapytac co to jest TZ?

Gość pomagam innym....
no to jest Towarzysz Życia ewentualnie jak ktoś ładnie powiedział Tygodnik Żydów :) kurde widzę, że tym tematem najbardziej interesuje się facet i tylko jedna kobieta. Gratulacje moje drogie panie, widać nigdy nie zaczniecie myśleć. Poczytać coś to za ciężkie, co?

Gość zeeenek
To rzeczywiscie dziwne, ze sie nie interesuja. Moze czytaja, tylko nie wiedza co powiedziec.

zobaczyły, że są aż dwa linki do czytania to się przeraziły i weszły na temat: "biała magia--zaklęcia miłosne" :P

Gość zeeenek
Albo "jak przepedzic ducha na druga strone".

Gość pomagam innym....
heh moje drogie nie chcecie czytać to nie, tkwijcie dalej w bagnie i zakładajcie nowe wątki... zamiast poznać przyczynę problemu i w prosty sposób ją rozwiązać. Na tym forum to i tak tylko o bzdetach można gadać.

Gość bcvbc
MOże i tacy nie są dojrzali i się nie wiążą ale ciekawe, że tacy mają zawsze jakieś kobiety.

Gość zeeenek
Fajnie, ze jest ktos taki jak ty, komu zalezy

do bcvbc: bo one myślą, że go zmienią że jest taki uroczy i niedojrzały i zmienią go na lepsze, a im bardziej im się nie udaje tym mocniej wierzą...

Gość zeeenek
Facet w pewnym wieki juz sie nie zmienia, chyba ze na gorsze.

Gość pomagam innym....
Tu nie można spodziewać się oddźwięku na inne tematy niż: 6213 Oszalałam na punkcie boskiego Egipcjanina!!!!!!! 29820 biała magia---zaklecia miłosne !!! 5133 Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 3) 17812 Diabeł pod moim łóżkiem mieszka - część III 35552 Znowu przypaliłem kaszę No tak obiektywnie rzecz biorąc... kobiety same są sobie winne.

Gość zeeenek
I jak przepedzic ducha na druga strone albo On Turek ja Polaka

Gość unstoppable
nie miałam takiego i nie będę mieć, nie wytrzymałabym

Gość ja miałam piotrusia..
tragedia, ale na szczęście zerwaliśmy ze sobą po 2 miesiącach i nie zdążyłam się zakochać ani nic.

Gość no na to wygląda, że
mój obecny partner to Piotruś Pan...

Gość loreal - jestem tego warta
jak widzę kolesia pod krawatem pozbawionego radości dziecka i przeliczającego zdarzenia życia na mamonę jaką można z tego wyciągnac oraz znajomości pod kątem tego na ile mi sie opłacają - to chyba mam większy odruch wymiotny mimo wszystko :classic_cool:

Gość lusiadusiaa2777
Nikt nie jest idealny,a typ piotrusia pana wcale nie jest taki zly,100 razy lepszy od podrywacza,macho,mamisynka,chama,egoisty i wielu innych typow

Gość Król Midas
jak widzę kolesia pod krawatem pozbawionego radości dziecka i przeliczającego zdarzenia życia na mamonę jaką można z tego wyciągnac oraz znajomości pod kąto chyba mam większy odruch wymiotny mimo wszystko :classic_cool: bo nie wiesz co jest w życiu ważne :P, :P, :P

Gość lista facetów który najlepszy?
psychopata socjopata wygaszony emocjonalnie ukazujący nadmiernie emocje w ogóle nie ukazujący emocji- robot? obleśny menel stary zbereźnik tępy dres facet maltretujący fizycznie i/lub psychicznie piotruś pan pedofil niekontaktowa pierdoła