Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okop

poranny lodzik

Polecane posty

Gość okop

Mam dziewczynę i ona zawsze rano jak się obudzi to robi mi lodzika ,a ja jeszcze bym pospał.Czy to forma powitania , czy jakiś nałóg?????Nie wiem czy to tak ma być??

Gość mlody-19
jak piszesz serio, to jesteś w raju...

Gość zboczona kobietka
widac jest bardzo spragniona Ciebie,podnieca ja ze moze sobie pouzywac gdy Ty niczego nieswiadomy jeszcze spisz... nie jeden facet pewnie Ci zazdrosci,nie podoba Ci sie to ? Moze obudz ja kiedys soczysta minetka ?

Gość okop
Ja jestem humanistą i tak naprawdę nigdy nie miałem polotu do takich spraw jak minetka,ale może warto to zmienić??

Gość zboczona kobietka
pomysl nad tym :)

Gość okop
Czy to nie będzie forma perwersji? Może się okazać ,że moja Myszka będzie nie mile zaskoczona?

Na temat: Wam to nie sposób dogodzić. :D Nie na temat: to, ze nie umiesz matmy nie czyni z Ciebie humanisty. :D

Gość mlody-19
jesteś chyba jakąś fetyszystką pozycji 69....

Gość zboczona kobietka
podoba mi sie to androgen :)*

Gość okop
Wam tak łatwo doradzać,a ja jestem nieśmiały,a nawet przelękniony co mam zrobić????Poza tematem:humanista to nie człowiek który nie umie matmy,tylko polonista.

"Humanizm prąd filozoficzny, etyczny i kulturowy, uznający człowieka za najwyższą wartość w sposób podkreślający jego godność." 🖐️

Gość okop
Piękny cytat,szkoda,że nie Twoje?????

Gość aaaaaaarwena
a co jesli ktos nie jest humanista ani umyslem scislym? co wtedy?

"Wam tak łatwo doradzać,a ja jestem nieśmiały,a nawet przelękniony co mam zrobić????" Odpowiedź: wylizać jej cipę. Instrukcja: Pomasować kciukami okolice warg, rozchylić, polizać trochę środek, wessać wargi do ust, poszukać języczkiem najwrażliwszego punktu, łechtaczki (to jest ten, przy którym ona wyraźnie głośniej wzdycha, jęczy), wessać go do ust i obracać wokół niego językiem. Zmieniać nacisk w zależności od tego czy ona podsuwa biodra bliżej i się przyciska czy oddala. Włożyć palec do środka liżąc jednocześnie. Próbować, kombinować i uczyć się jej reakcji. Jak dojdziesz do dobrego poziomu i nauczysz się tego, co powinieneś, to sprawisz jej najbardziej odlotowy orgazm.

Gość okop
Trzeba być sobą,by spojrzeć rano w lustro i się uśmiechnąć do samego siebie.

Gość Chip i Dayle
pan Androgen to trochę jak u nas w lesie taki lis, jak mu się chce to trzeba uciekać na drzewa bo nie ma litości dla nikogo:(

Gość okop
Teraz znów to samo,ja jeszcze dosypiam,a Ona już ciągnie.Jak mam jej powiedzieć,że to mnie drażni.

Gość okop
Ale ja lubię sex tylko nie o każdej porze.

Mnie można obudzić o 4 w nocy z głębokiego snu i mam ochotę się bzykać. Dam sobie zrobić laskę nawet pod czas finału ligi mistrzów, najlepszej walki mma czy innego waznego wydarzenia sportowego. To jest lubienie seksu :-) Ciebie albo nie pociąga dziewczyna albo po prostu masz niskie libido. Zastanawiasz się, czy zrobić jej minetę, drażni Cię robienie laski z rana, kiedy zdrowy samiec ma największy poziom testosteronu. Jeśli z rana nie masz ochoty to kiedy? Po prostu nie lubisz seksu, znajdź sobie kobietę, która ma podobne preferencje do Ciebie, bo obecna prędzej czy później odejdzie od Ciebie.

Gość okop
W takim razie to ja jestem nienormalny sexualnie mam depresje,a może demencje????

Prędzej czy później doprowadzisz dziewczynę do frustracji. Ona robi Ci laskę a Ty mało tego że łapiesz klimatu, to jeszcze Cię to drażni. Ile jesteście w związku?

Gość okop
Przywiozłem Ją dwa lata temu z mazur,skończyła studia i szukała pracy.Ja akurat rozwiązywałem problemy finansowe pewnej firmy.Poznaliśmy się w barze.od słowa do słowa i tak jakoś wyszło.

Jak po dwóch latach nie masz ochoty to bardzo słabo to widzę. Albo jej powiedz, że nie masz ochoty, albo męcz się dalej.

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tez czasem tak rano budze swojego faceta i wiem ze on to lubi i ja tez lubie ;) tylko, niestety jesli facet ma mniejsze libido od kobiety -i na odwort oczywiscie- to licho

Gość do ghahahahah
ciezko mi uwierzyc ze kobieta moze miec wieksze potrzeby :)