Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja1988

Idę na wesele sama będę świadkową ile daćdo koperty

Polecane posty

Gość Anja1988

jestem studentką dzienna nie pracuje będę świadkową u koleżanki nie wiem ile dać zastanawiałam się nad 350 zł aha wesele jest 900 km od mojego domu ile byście dali piszcie

Gość też świadkowa
Też idę jako świadkowa ale do kuzynki i sama daję 500zł plus książkę do tego bo tak sobie zażyczyli zamiast kwiatów, nocleg też sama sobie opłacam. Też jestem studentką dzienną ale pracuję trochę w weekendy, trochę w tygodniu bo nie lubię siedzieć bezczynnie. Uczę się i pracuję, a moi znajomi uczą się i imprezują ale mam przynajmniej trochę swojej kasy :)

Gość Anja1988
Już sama nie wiem na innych forach się naczytałam tylu różnych opinii może te 150 zł jeszcze wykombinuje dzięki że odpisałas

Gość też świadkowa
Weź pod uwagę że idę do kuzynki a ty do koleżanki więc wydaje mi się że 350zł od jednej osoby też wystarczy, daję więcej ze względu że to rodzina i mamy dobre kontakty z kuzynką :) Dla koleżanki też chyba dałabym podobnie jak ty gdybym szła sama

Gość Anja1988
Tak teraz myślę 350 zł plus dojazd plus kwiaty i inne wydatki to jest ok suma zwłaszcza że jesteśmy koleżankami nie ma pokrewieństwa i najważniejsze idę sama

Gość też świadkowa
też tak myślę że skoro jesteście koleżankami i idziesz sama to 350zł to będzie idealna suma, uważam że nie będzie za mało lecz w sam raz