Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma doświadczenie i powie

flirt z innym a związek

Polecane posty

teraz pracuję w innym mieście, z chłopakiem rzadziej się widzę, podrywał mnie klient, odmawiałam ale w końcu zgodziłam się na spacer, było strasznie zimno i wiał wiatr to zgodziłam się pójść do niego do domu na kawę, próbował się do mnie dobierać delikatnie, ale odmawiałam, grałam niedostępną ale jednak zalotna byłam wciąż, w końcu poszłam stamtąd i do niczego nie doszło, chłopakowi opowiedziałam wszystko nie wiem co mi wtedy do głowy strzeliło, nie mam pojęcia, ale nei chcę grać tu na litość tylko chodzi mi o obiektywną opinię moze być jeszcze normalnie?

Gość wredniucha
od kiedy to się facetowi wszystko opowiada? kiedyś każde słowo zostanie wykorzystane przeciwko tobie!

miałam wyrzuty sumienia, nie powinnam była nic mówić?

Gość dobtavva
faceci rżną co im sie podoba, twojemu chłopakowi stoi fiut jak widzi fajną laskę a ty masz wyrzuty sumienia i sie biczujesz lecz się

on jest nieco staroświecki i ma pewne zasady

Gość wredniucha
facet i zasady - ha ha ha

Gość dobtavva
i są jeszcze takie naiwne, mój bosze

Gość kasaa
Zdecyduj się albo twój facet albo zrywasz i flirtuj sobie do woli bo to co robisz jest bardzo nie fair

Takich rzeczy się nie mówi. Do niczego nie doszło, a u swojego faceta zasiałaś wątpliwości. Wyrzutów sumienia się pewnie nie pozbyłaś, a faceta zraniłaś.

Gość wredniucha
flirtowanie jest fair - nikomu krzywdy nie robi, a miło mieć świadomość, że podobamy się innym mężczyznom

Gość kasaa
Zależy na ile sobie pozwalamy w tym flircie,jakiś malo znaczący komplement jest ok ale ostre flirtowanie to przesada i to wielka

Gość gość
@swiezette Czy Ciebie, za przeproszeniem, pogrzało? Jak Ty byś się poczuła, gdyby facet ukrywal przed Tobą coś takiego. Tam, gdzie zaczynają się tajemnice, tam zaczyna się droga do zdrady.