Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaicafromjamaica

DERMAROLLER na blizny

Polecane posty

Gość jamaicafromjamaica

Witam! Chciałam się z Wami podzielić radosną nowiną, a mianowicie, że po wieloletniej walce z bliznami potrądzikowymi zanikowymi , wydawaniu kupy kasy u dermatologa estetycznego na kwasy, zabiegi u kosmetyczek, jedyną rzeczą jaka mi pomogła jest dermaroller. Na poczatku nie bylam zadowolona z efektow, ale wytrwale walkowalam sie co 2 tyg i po 3 miesiacach widze duuuza roznice, smiem sadzic ze za jakis rok blizny znikna calkowicie, stan skory bedzie sie poprawial tak jak dotychczas. Rolke zamowilam na allegro i nie uzywam zadnego serum, choc ppewnie gdybym kupila cos z wit C. efekty bylyby jeszcze bardziej spektakularne. Dlugosc moich igielek to 1 mm. Polecam!

Gość jamaicafromjamaica
a i dodam , ze mam 23 lata i na czole pojawialy mi sie ppierwsze zmarszczki- one rowniez staja sie plytsze. Plus przebarwienia tez sa coraz jasniejsze. To jakis cud!:))

Gość a bvlizny masz duże
???

Gość jamaicafromjamaica
już teraz nie, ale miałam ich bardzo dużo, na całej twarzy- czoło, policzki, niektóre dość głębokie. Właśnie te najgłębsze są jeszcze widoczne, te mniejsze już coraz mnie, ale generalnie wszytskie sie bardzo spłyciły.

Gość a bvlizny masz duże
ale ten 1 mm nie dociera do skóry właściwej, więc to niemozliwe by śnim zlikwidowała blizny. Może cały czas masz opuchniętą skórę po rolowaniu, ale blizny nie sądzę byś zlikwidowała.Ja kupiłam sobie 1,5 ale tylko 2 razy się rolowałam, więc efektów brak

Gość jamaicafromjamaica
na pewno nie jestem spuchnieta. tylko w nocy po rolowaniu, ew na drugi dzien minimalnie. Mówie jakie efekty widze , a sa niewiarygodne! Nie ppoddawaj sie, ja na poczatku stwierdzialm ze to nic nie daje, ale teraz jestem najszczesliwsza na swiecie:))) No nie wiem czy za krótkie, jak kuowalam to niby 1 mm na blizny juz sie nadawa( czytalam opisy dlugosci igiełek)l, nawet na cellulit ponoc juz styka;)

Gość AfRODYTA78
A w jaki sposób trzeba rolować?I jak długo ?Bardzo boli?

Gość maadlenkaa
Witam! Rollery działają i widać efekty. Kwasy, peelingi chemiczne i różne mazidla mogą tylko wspomagac efekty. Oczywiście to tylko moje zdanie i moje doświadczenia. Pozdrawiam

Gość Martynaxx
Dziś oferowanych jest nam mnóstwo różnego rodzaju zabiegów. Czasem są to zabiegi bardzo normalne i zwyczajne, typu maseczki. Niekiedy jednak sama nazwa zabiegu, po prostu nic nam nie mówi. Tak może być w przypadku zabiegów z wykorzystaniem derma rollera.http://castaway.com.pl/zabiegi-z-derma-roller em/