Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni moheranin

Koniec telefonów na kartę

Polecane posty

Gość ostatni moheranin

nowy pomysł platformy http://tech.wp.pl/kat,1009781,opage,2,title,Koniec-telefonow-na-karte-Sluzby-klada-lape-na-prepaidach,wid,14749751,wiadomosc.html#opOpinie

Gość eweqwew
chyba zartujesz?

Gość ostatni moheranin
to zeczywistosc Straszyli PiSem, ale to Platforma z Tuskiem na czele okazała się partią, która najbardziej ogranicza wolność* Dwa razy pod płaszczykiem walki z pedofilią chcieli ocenzurować internet, * PO rozszerza uprawnienia służb; W 2010 roku służby żądały wglądu w bilingi ponad 1.3 miliona razy. * Decyzją koalicji rządzącej, tworzona jest nowa baza danych, System Informacji Oświatowej, gromadzące dane wrażliwe na temat wszystkich dzieci szkolnych. podsłuchy http://wsieci.rp.pl/opinie/rekiny-i-plotki/Panoptikon-W-Polsce-lawinowo-przyrasta-liczba-podluchow

Gość no jasne,,
PO wprowadziłam nam to samo co za komuny tylko wzmocnione i pod ich włłąsnym szyldem. Chodzi o to żeby kontrolować naród i zachować władzę w swoich łapskach.

Gość epopopo
czyli PO to rzeczywiscie mafia, ostatno strasznie się rozbestwiają, nigdy na nich nie głosowałam i nie zagłosuję

Gość 85678
własnie najgorsze, że ta mafia ma coraz większy apetyt na wolność narodu :o

Gość ostatni moheranin powiedz mi
ty masz siłę i nerwy, by edukować tych ciemnych ludzi tutaj? ja już dawno odpuściłam ,kiedyś miałam nadzieję ale teraz...

Gość jaki koniec. maja być
tak jak sa ale przy kupnie trzeba się bedzie legitymować.

Gość jaki koniec. maja być
ta głupota co napisałe o tym, że PO wprowadziła to samo co było za komuny, pieprzy trzy po trzy i nie ma pojęcia o komunie i tym co sie wtedy działo