Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula :D

Co zrobić gdy podoba mi się kierowca autobusu?

Polecane posty

Niedawno do mojej linii wprowadzili duży autobus (bo wcześniej był mały) i jeździ nim super przystojny kierowca. Wygląda na 25-30 lat i ciągle się na mnie patrzy w tym swoim lusterku i raz (a może nawet i więcej ^^) się do mnie uśmiechnął. Mam 16 lat, więc nie mogę do niego zagadać, bo jestem za młoda. Poza tym nie wiem czy dobrze odbieram jego sygnały i nie chcę wyjść na głupka. I na dodatek nie odważyłabym się do niego podejść i zagadać. Jestem zbyt nieśmiała. Ostatnio miałam taką historię, która wydarzyła się właśnie gdy jechałam z nim do domu. Zatrzymał się na przystanku, wypuścił ludzi, zamknął wszystkie drzwi, potem otworzył swoje, wysiadł i zaczął zamykać okna, bo chciał włączyć klimatyzację. I gdy już zamknął wszystkie i wsiadał do środka to jakaś pani do niego coś powiedziała, on odpowiedział, a że siedziałam tuż za nim to się na mnie popatrzył i uśmiechnął. I zawsze jak stoję na przystanku i on podjeżdża to staje tak żebym nie musiała podchodzić do drzwi i ZAWSZE (podkreślam ZAWSZE) się na mnie patrzy. Nie przeszkadza mi to, ale nie wiem już co mam robić.

Gość eureka że hej
serio liczysz na coś z takim starszym o 10 lat koniem?

"i ciągle się na mnie patrzy w tym swoim lusterku" Dziewczyno, kierowca zagląda w lusterko po to, żeby się ktoś w niego nie wpieprzył 🖐️

Gość Ferenczy
Nooo to coś co ja miałam jak robiłam licencjat. Spojrzenia, uśmiechy z panem kierowcą i takie tam. Spotkałam go potem przypadkiem na czacie. Umówiliśmy się parę razy. Sukinkot kręcił, straszny babiarz, potem już tylko się z nim kolegowałam, strata czasu i nerwów. Po latach przypadkiem dowiedziałam się, że już wtedy miał żonę i dziecko. Niezły był z niego bajerant i palant co niemiara. Ty moja droga masz dopiero 16 lat, najlepiej odpuść sobie. Mały flirt Ci nie zaszkodzi, ale się nie zakochaj i nie spotykaj z nim. Taką młoda osóbkę będzie traktował jak zabawkę. Powodzenia

Gość hghhgghgh
dziewczyno on musi się tak zatrzymywać przy przystankach co do cm bo by go wywalili.... do reszty wole się zbytnio nie wypowiadać bo to może pedofil

o jezu. nie mam zamiaru się w nim zakochiwać. ale jeżeli widze że się na mnie patrzy i się do mnie uśmiecha to co ja mam robić? nie wiem! odwzajemnić uśmiech? olać go?

i na nic nie liczę. naprawdę na nic. tylko po prostu sama nie wiem co mam robić i kto wie może jest pedofilem :D to wtedy lepiej się do niego nie zbliżać :D

Ostatnio miałam taką historię, która wydarzyła się właśnie gdy jechałam z nim do domu. Zatrzymał się na przystanku, wypuścił ludzi, zamknął wszystkie drzwi, potem otworzył swoje, wysiadł i zaczął zamykać okna, bo chciał włączyć klimatyzację. I gdy już zamknął wszystkie i wsiadał do środka to jakaś pani do niego coś powiedziała, on odpowiedział, a że siedziałam tuż za nim to się na mnie popatrzył i uśmiechnął' piekny romantyczny moment... a jak pieknie opisany!

bardzo romantyczny -.-

chyba przestanę jeździć z nim autobusem bo nie wytrzymuję. to chyba będzie najlepsze wyjście :D

Gość uuu uuuu
jak wyglądasz jak dziecko to pedofil - a jak już dojrzała kobieta to chce się z tobą stukać jak każdy kerowca autobusu :classic_cool: ;)

myślę , ze nie możesz nic zrobić - mając 16 lat możesz myśleć o nim i nawet się zabujać, jednak różnica wieku jest ogromna, a Ty jesteś b.młoda i masz wszystko przed sobą- a kiedyś , gdy Ci przejdzie , to sama będziesz to miło wspominała ze śmiechem...

Gość panterkaxxxxx
Witaj, wiesz ja pochodze z malej miejscowowsci i dojezdzamn na studia 130km 2razy na tydzien. Tez jezdzi taki kierowca ktory mi sie bardzo podoba, ale nasza roznica wieku wynosi ok 20lat... i chodz wracam z nim w nocy to poza uprzejma wymiana zdan nic miedzy nami nie zaszlo, chociaz tak jak w Twoim przypadku sie na mnie patrzy i usmiecha... Do Ciebie nalezy pierwszy krok, niestety ja rezygnyje ze studiow(po miesiacu) i nie bede go dluzej widywac, jedynie w nastepnym roku jak znowu zaczne:) jedynie wiem ze jest z mojej miejscowosci jak ma na imie i gdzie w przyblizeniu mieszka. Coz moze za rok dorosne, dojrzeje to wtedy sie przy nim zakrece. Ale na koniec powiem Ci, ze cos w tym jest uroczego, kiedy tak na Ciebie spoglada podczas jazdy i nie tylko;P

lol poznałam go :D

Gość gość
Paula. Przeglądasz jeszcze ten temat? Poznałaś go i co dalej? opowiedz coś więcej bo chyba jestem w podobnej sytuacji :)

Gość Gonzo 24
Na moje klimatyzacja typu multi split jest lepszy , koszt montażu takiej klimatyzacji może być wyższy lecz można precyzyjnie dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat klimatyzacji zawsze instalowany jest na zewnątrz budynku, zobacz jakie parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje chłodne powietrze na człowieka

Gość Zakochanawkierowcybusa
Mam to samo też podoba mi się kierowca autobusa. Codziennie z nim jeżdże. Ja uśmiecham się do niego i mówię mu dozobaczenia. Zależy czy jesteś nieśmiała. Powodzenia.

Gość gość
Dla kazdego faceta powyzej 25 lat 16 latka to gwiazda.to nie ty lecisz na niego a on na ciebie.lepiej poszukaj kogos w swoich latach, cen sie

Gość gość
Nie żadna gwiazda tylko dzieciuch zwykły.