Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna osobka:(

powiedziec bylemu ze wciaz go kocham?

Polecane posty

Pisze bo kompletnie nie wiem co robic, 3 lata temu zerwalam z chlopakiem, w zasadzie to nie bylo jakiegos konkretnego powodu, po prostu nie ukladalo nam sie, czesto sie klocilismy. Mialam tez nadzieje ze jak zerwe to wtedy sprawa sie sama rozwiaze tzn albo do siebie wrocimy albo zakonczymy znajomosc. Minely juz trzy lata, caly czas mamy ze soba kontakt, bylismy nawet na kilku weselac razem, jednak dla mnie to za malo, chcialabym czegos wiecej, zastanawiam sie czy on utzrymuje ze nmna ten kontakt z przyzwyczajenia czy tak samo nadal cos do mine czuje, zaczyna mnie meczyc ta znajomosc, mysle czy nie powiedziec mu o swoich uczuciach, caly czas zyje nadzieja, powinnam mu powiedziec?

no wlasnie tak sobie mysle ze co mi tam skoro nie chce takiej znajomosci tzn ta mnie meczy to lepiej wiedziec na czym sie stoi

heeej no juz nikt inny nie doradzi? co zrobily na moim miejscu?

Gość gosc dwa
zanim popiszemy to odpowiedzi mi na killka pytan; 1.ile macie lat 2.czemu zerwaliscie 3.jak macie na imie 4.kochasz go

Gość gość
o czym Ty chcesz popisać jak temat sprzed roku?

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.