Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzelda Gryzoń

Podstawka samochodowa - pytanie

Polecane posty

Pozwolę sobie zadać pytanie odnośnie podstawki samochodowej, do tej pory miałam podstawke taką najtańszą styropianową z podłokietnikami, niestety po 2 latach czy nawet 3 się zniszczyła i teraz planuję zakup nowej a w zasadzie 2 i pytanie czym różnią się te podstawki poza ceną? chodzi mi o takie za 45-55zł i te za 150-300zł? o ile fotelik może mieć walory praktyczne, oddychajacy materiał, profile, zabezpieczenia pasow i inne bajery jak uchwyty kubeczkowe no i estetykę to czym się róznia podstawki skoro nie są mocowane do fotela, nie mają pasów itd? z pewnością nie kupię podstawki za 200 czy 300zł ale ciekawi mnie to czy one są w jakimś stopniu lepsze od równie plastikowych podstawek za 50zł? osobiście wydaje mi się, ze to tylko kwestia logo firmy ale być może się mylę?

Gość szos1111
z tego co sie orientuje to same podkladki nie beda mogly juz byc stosowane dla dzieci -tylko cale foteliki -poczytaj o nowych przepisach

Gość hmm to jaki fotelik
polecacie dla 10latka? na 143cm wzrostu?

Gość według europejskich przepisów
dziecko do wagi 36kg i wzrostu 150cm musi być przewożone w specjalnym foteliku, którym może być też podstawka