syjamkaja 0 Napisano Lipiec 14, 2012 Słuchajcie wiele z nas ma ten problem przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych- niestety ;/ od kiedy biorę anty moje libido spadło praktycznie do zera, macie jakieś sposoby albo bierzecie jakieś środki dla wyrównania poziomu? Moje libidoooooo wróć ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de-monika Napisano Lipiec 18, 2012 Ja miałam tak samo. Dlatego zrezygnowałam z nich na rzecz prezerwatyw i mikroskopu owu do określania dni płodnych. Libido wróciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakakoko Napisano Lipiec 18, 2012 Ja mam tak samo, zero ochoty na sex. Mój partner już pytał co się dzieje, skąd taka zmiana a ja dostałam jeszcze silniejszy zastrzyk, bo plamiłam:( Myślałam o asecureli ale różnie wypowiadają się o niej dziewczyny na innych forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokodżamboooo Napisano Lipiec 18, 2012 Asequrella nie ma wogole wpływu na libido- jak to pieknie przedtawiaja w reklamie- bo tak naprawde mi sie po niej nie chcialo tak samo jak i bez niej ;) Dzis bylam u gina- po tabletkach (yaz) zero zainteresowania sexem, wieczne migreny... i kazał odstawic! Mam nadzieje ze bedzie lepiej bo bez sexu ciezko ale nie chce mi sie o nim myslec nawet... ehh:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach