Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 26

moja żona jest leniwa jest w łóżku

Polecane posty

pojawiles sie nagle, jak nie przymierzajac ja ;) wiec jestem ciekawa co i skad cie tu przygnalo jesli oczywiscie nie jest to tajemna tajemnica. tu wszyscy sa niezwykle tajemniczy i jak sie okazuje wiedza o sobie wszystko :D wiedza tajemna jest podstawa tajemnic ;):D

Obecnie przebywam w Niemczech, bo zycie zmusza nas do takich decyzji, ze trzeba pozostawic rodzine w polsce i emigrowac za groszem na utrzymanie. Pochodze z woj. dolnoslaskiego. A na kafe wchodze i na to forum, bo mam duzo czasu i jestem tu sam, wiec co mam robic?

jak to juz od dawna powszechnie wiadomo, a przekazano do publicznej wiadomosci w sposob zakamuflowany ;) ja takze przebywam w niemczech :) i oczywiscie pracuje. i jak juz widomo jestem posiadaczka domu (do sprzedazy) 2 tys m kw trawy do koszenia, dziecka uczacego sie oraz trzech kotow :) ktore stanowia wazny element zycia rodzinnego na kafe trafilam, ze tak powiem sladem zachowan meza. poznalam towarzystwo w ktorym gustuje. na razie jestem, poniewaz pisanie sprawia mi przyjemnosc :) wieczory naleza do mnie :):):) oto odkryta powszechnie wszystkim znana tajemnica 🖐️ wszystkim tajemnicom kafe

Gość kocham cie adas
mam wilgotna cipusie.........

adas, przepraszam. nie jestem juz taka mloda i trudno mi sie koncentrowac na kilku partnerach na raz ;) mysle oczywiscie o rozmowach z nimi ;):P:D mam nadzieje, ze mi wybaczysz. brunne zostal juz poinformowany, ze zmieniam obiekt zainteresowania. uczucia zostaly przeniesione na ciebie ;) lubie takich grzecznoniegrzecznych chlopcow ;):)

No ja nie mam az 2000m trawy do koszenia tylko jakis tam trawniczek na dzialce w Polsce. Zwierze w moim domu tez sie znajdzie; to maly piesek, a takze gromadka dzieci.:D.

Gość kocham cie adas
adas chcesz mnie jeszcze??? młoda cipeczka 22 latka..........

Gość kocham cie adas
bardzo grzeczna grzesznica ze mnie........:D:D

fenixx, wlasnie o to chodzi :D bardzo dobra interpretacja adas jest jeszcze mlodym chlopcem. od razu widac, ze jest chetny do pracy nad soba. potrafi sie odpowiednio zachowac. :) mozna z nim rozmawiac przepraszam, pozegnam sie dobranoc do nastepnego spotkania 🖐️

Gość kocham cie adas
frida nara!!!!!!!!!!!!!!! adas kochanie jestes???????????????????