Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 37 lat

Szkoła wieczorowa czy zaoczna?

Polecane posty

Gość Mam 37 lat

W końcu mam czas na naukę. Co będzie lepsze: wieczorówka, czy zaoczna?

Gość Zalezy czy pracujesz
i jak. Zaocznych jest wiekszy wybór, jezeli nie pracujesz w weekendy to lepsze zaoczne. Poza tym wieczorowe czasami się zaczynają dość wcześnie.

Gość Mam 37 lat
Pracuję, ale wtedy, kiedy chcę. Spokojnie pogodzę pracę z nauką. Zastanawiam się jednak, gdzie znajdę więcej osób w moim wieku.

Gość Mam 37 lat
A jak jest z zaliczaniem poszczególnych przedmiotów? W wieczorowej normalne oceny , a w zaocznej egzamin co semestr?

Gość Zalezy czy pracujesz
No tak, normalna sesja. Ludzie w roznym wieku sa i tu i tu, tym sie nie sugeruj. Zorientuj sie moze najpierw ktore uczelnie oferują kierunki, które Cie interesują i w jakim trybie.

Gość Mam 37 lat
,,Ludzie w roznym wieku sa i tu i tu, tym sie nie sugeruj. Zorientuj sie moze najpierw ktore uczelnie oferują kierunki, które Cie interesują i w jakim trybie." Tylko, że w moim przypadku mowa o średniej szkole. Najpierw muszę zdobyć maturę, potem dopiero studia :-( Uczyłam się jako technik-ekonomista, ale na ostatnim roku przerwałam naukę i tak zostało. Teraz mam w życiu luz, więc pomyślałam, że zrobię ,,porządek" z moim wykształceniem. Może trochę późno, ale co tam, może się kiedyś dodatkowy ,,papierek" przyda...