Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexukladCoMyslicie ?

Kobiety co myslicie o sex ukladzie ??

Polecane posty

hahaha miało być że kochamy sie raz albo dwa razy w tygodniu;p Tak jestem.

Jesli nie znajde nikogo to trudno bede sam mam na to zlewke

wychodze z domu ! zwariowlas ? tylko ze mam malo czasu na zycie towarzyskie

Marikaaa skoro Wam tak ze soba dobrze, to powiedz mi dlaczego nie jestes z Nim?

co omg? Not o jak wychodzisz to poznaj jakaś dziewczyne zagadaj. Jak masz mało czasu na zycie towarzyskie to jak chcesz sie z nia spotykać i rozmawiac itp?

Marika to skomplikowane !! nie chce mi sie tlumaczyc mam olewke i tyle :) jestem chyba zimnym draniem :) czasami

dobra nie chce mi sie tlumaczyc ani filozofowac spadam spac moze za jakies 10 godzin poszukam kogos :)

Bo go nie kocham, i on mnie też. Jest między nami pare lat różnicy. A na koniec nie mamy czasu na związek, on pracuje na 2 etaty i kiedy ma czas to sie spotykamy do tego ja tez pracuje, cięzko zgrać to aby wykrzesac troche czasu, a co to za związek raz czy dwa razy w tygodniu?

Ja i tak stawiam na milosc, chociaz dam sobie troche wiecej czasu, zaczy sie zwiaze z kims na stale, to wymaga poswiecenia,ale nie na chwile, ja nie wiem kiedy sie ogarne...

Widzisz a na mojej drodze dawno nie stanął nikt z kim chciałabym swoje zycie budować, a to jest jakas odskocznia, jakieś ciepło. Budzisz sie rano w ramionach w których lubisz sie budzić, wole to niz totalna samotnośc, gdzie jestesmy chyba dla siebie substytutem

Nie Kochasz Go? Ani On Ciebie? Ile to trwa? dziwne? bo ja z kolei szybko sie zaKOCHUJE, ale tez szybko odkochuje, co innego jak sie Kocha, wtedy sprawa jest bardziej skomplokowana

No widzisz, mowisz, ze lubisz budzic sie w jego ramionach, czy to tylko sex, czy moze cos wiecej ;)?

Nie kocham go, skoczyła bym za nim w ogień i zrobiła bardzo wiele, ale nie jak za miłościa życia i kimś kogo kocham, ale jak za przyjacielem jak za kims bardzo mi bliskim. I tak samo to działa w drugą strone. Gdzieś między dwojgiem ludzi zrodziło się poządanie, poszła iskra, ale zapomnieliśmy dodac uczucie i miłośc;p

Dziwne to dla mnie... Przeciez sex tak bardzo zbliza, ze w koncu zaczyna sie cos wiecej: uczucia, milosc i wszystko co do szczescia potrzebne

no chyba poszukam... wolalbym zeby to byl ktos z innej miejscowosci niz ja!!

Nie to nie jest tylko sex, gdyby to był tylko sex to ubieralibyśmy sie i wychodzili. Ale miłości w tym nie ma ani troche. Lubie lubie lubie i uwielbiam ale nie kocham. Albo oboje jesteśmy jakis ludzkich uczuc pozbawieni

Mało, potrafi przyjsc w srodku nocy z butelka wina i pic ze mną to wino do rana i nie uprawiać sexu. heh sama nie wiem co nas łączy, moja głowa tego nie ogarnia ale jest dobrze.

na czacie necie ale gdzie ? znacie jakies namiary ??

Bosh, jakie to piekne Ale wiem o czym mowisz, tez to przezylam, jak sie calowalismy to nie wiedzialam gdzie jestem totalnie seven heaven bez kitu cos niesamowitego, w zyciu nie czulam czegos podobnego, uwielbiam tego goscia, ale ja czuje tez, ze oprocz tego go Kocham

to chyba nie miłośc, skoro oboje twierdzimy ze nie jesteśmy razem, skoro i jemu i mi zdarza się kogos poznać, pójśc na kolacje potem to sobie opowiedzieć i stwierdzic ze to nie to samo co z tobą;p I nie ma chyba zazdrości miezy nami. Zawsze wracamy jednak do siebie. Ale niegdy nic wiecej z tego nie bedzie, chociaz trwa to juz troche długo. Ale też pare lat różnicy miedzy nami jest

Tak kochałam, i w tym kochaniu było coś innego, myśle ze to kochanie było dużo mniej dojrzałe niż to co jest teraz, to było takie szaleńcze a to jest spokojne nie porywa tak jak zakochanie. Nie myśle o nim ciągle. Chociaż wracając do niego zawsze myśle ze tego zapachu mi brakowało i ze tego dotyku ze tamten by nie taki.

Zastanawialas sie czasem czy brakuje Ci sexu z Nim , czy jego jako czlowieka?