Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errwrwrwer

Pytanie do panów. Czy honor powstrzymał Was przed powrotem do byłej?

Polecane posty

Gość errwrwrwer

Ja bardzo często unoszę się dumną, i jak sobie coś postanowię to choćbym bardzo cierpiała to tego postanowienia nie złamię. Wiem, że to trochę głupie. Zastanawiam się ilu z Was (zarówno kobiety jak i mężczyźni, ale bardziej zależy mi na odpowiedziach mężczyzn) myślało o powrocie do byłej ale honor nie pozwolił. A ilu z Was jednak wróciło?

Gość hgjfhgjfhgfj
Mnie była po prostu nie chciała widzieć na oczy.

Gość no i dobrze, ze
była nie chciała cie widziec na oczy pewnie ja zostawiłes dla innej

Gość errwrwrwer
Co się stało?

Gość tyroń ty jesteś
Honor u mężczyzny to podstawa tak jak zasady moralne. Kto ich nie ma to nie mężczyzna.

Gość hgjfhgjfhgfj
nie, to ona mnie zostawiła :o

Czy honor powstrzymał Was przed powrotem do byłej? nie tylko honor - rozum i patrzenie w przyszłość także... a starych duchów się nie wywołuje - po stokroć...

Ja bardzo często unoszę się dumną, i jak sobie coś postanowię to choćbym bardzo cierpiała to tego postanowienia nie złamię. Wiem, że to trochę głupie. Masz kompleksy. Postanowic to sobie można że nie wyżrę całej lodówki przed snem🖐️

powrot do bylej to jak wlozenie obsranych gaci....chyba nikt normalny tego nie chce robic

Gość zeeenek
Honor nie ma tu nic do rzeczy.

Gość errwrwrwer
Enfant, myślisz więc, że warto spróbować?

Gość errwrwrwer
Wesbter, ale okoliczności rozstania chyba mają znaczenie, prawda?

Gość zeeenek
Jak sie rozstalem, to z jakiegos powodu, cos mi nie pasowalo. Nie wchodze drugi raz w to samo, bo drugi raz powtorze ten sam blad. Rozsadni ludzie to rozumieja i nie robia tego. Inni beda cale zycie popelniac rozne bledy, nawet po kilka razy ten sam.

errwrwrwer Enfant, myślisz więc, że warto spróbować? Ja tam nie wiem czy warto czy nie. Nie myl dumy z chorą zawziętością

Gość errwrwrwer
Zeeenek, u nas niby nie było powodu. Niby wina leżała w nim. Tak to przynajmniej wiedziałabym co zmienić w przyszłości, a tak nie wiem na czym stoję

Gość aaaadddwqsfe43fc
ja bym wrocila do mojego bylego.. bo i tak ciagle o nim mysle, moze nie bez przerwy, sa miesiace nawet w ktorych nie mysle, ale to i tak zawsze wraca.. brr gorzej jak bedzie tak ciagle :/ ale wrocilabym..

zależy w jakich okolicznościach się pożegnaliśmy

Gość mogeprosicopomoc?
Shinybox, to stronka, na której możesz zdobyć kosmetyki zupełnie za darmo, które są dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Wystarczy, że zarejestrujesz się z mojego linku polecającego i zbierzesz parę osób, które zrobią to samo. Nie ma tu żadnej ściemy, więc liczę na Twoją pomoc, a przy okazji sama możesz zdobyć pudełeczko z kosmetykami. Nic nie tracisz, więc spróbuj chociaż. Pozdrawiam! ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d (bez spacji w http)

Gość Zwykły Pan
Sytuacje dwie: 1) ja odszedłem, 2) ona odeszła. ad. 1) Zwykła pomyłka, żaden honor nie wchodzi w grę. Zatęskniłem, zrozumiałem, że się pomyliłem i tyle. Staram się naprawić błąd. ad. 2) Nie ma szans na powrót, bez wyraźnego sygnału z jej strony. Ona odeszła = ona ma to teraz naprawić. Ma się postarać naprawić błąd.

Gość zwyklyyy pan dobrze pisze
polać mu!

Gość jiiidk
Ja wróciłam / on też wrócił. Rozstalismy się nie wiem do końca dlaczego po ok. pół roku spotykania się. Rozstaliśmy się na rok, po roku wróciliśmy, od tamtej pory jesteśmy ze sobą 4 lata, dziecko w planach i "niebo nam pęka od nadmiaru szczęścia" ;))). Róznie bywa, w miłosci nie ma reguł.

Gość 65yrffr3gf3g
mezczyzni nie maja honoru')

Gość fwwfewfr
raczej nie. raz wrocilem-totalna pomylka. Plaszczenie sie przed babami- porazka. Zwiazki potrzebne sa kobietom- nam tylko sex.

Gość 65yrffr3gf3g
seks i sprzataczka zapomniales dodac