Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 21
Czy Wy sie nie mozecie jak dwoje doroslych ludzi umowic na randke zamiast sie tu przepychac

Gość Zuzanna Amelia & 21
Lucy - ja Ci moge nawet taki topik zalozyc w prezencie urodzinowym. Spod jakiego jestes znaku ?

Lucy Windsor *co byś proponował zrobić .. Na początek to iść w miasto i w zależności która by to była godzina to najpierw obiadek lub kolacyjka, tylko nie wiem czy udomowiona kurka dałaby się wyciągnąć,potem namówić ją by wlała do dziubka jakiś drink,no co by się nie spinała ;) A wieczorem to wszystko się może zdarzyć ,można dostać po łapkach lub drastyczniej prosto w łeb ale jest możliwość że tak drastycznych scen nie będzie ,nawiąże się jakąś nić porozumienia,dialog :) Ewentualnie mogę spędzić czas z kurką w jej kurniku, jeśli jest taką domatorką ,tylko że musi to być ten dzień kiedy będzie gotowała :D

Zuzka, nowy topik chyba jednak niepotrzebny, ona depresja nie wydaje się mieć coś przeciwko naszej aktywności w tym miejscu :) Blu, dołącz do tego planu zajęć rozmowę na temat rychłego wyjazdu na wycieczkę do Szkocji, a zasłużysz na pochwałę :P

Gość Ona depresja
Jeśli dzięki mojemu topikowi dojdzie do randki to przynajmniej na coś się komuś moje pisanie przyda :)

Lucy Windsor Blu, dołącz do tego planu zajęć rozmowę na temat rychłego wyjazdu na wycieczkę do Szkocji, a zasłużysz na pochwałę Temat wycieczki był już poruszany na innym topie i źle to się skończyło ,przypomnę że ja byłem chętny ;) Nie wiem czy autorka topiku nie ma nic przeciwko ,trochę nieładnie to wygląda z naszej strony :o

Gość Zuzanna Amelia & 21
No to trzymamy kciuki za randke Blu i Lucy

Byłeś chętny, ale widać za mało :P Poza tym skoro maja być kompromisy, to ja chcąc Ci ułatwić sprawę (żebyś nie musiał długo szukać powodów) kwestii Szkocji zarzucić nie mogę. Ty w zamian możesz na przykład negocjować zwiększenie ugotowanych posiłków do ilości dwa i pół raza tygodniowo ;-)

Zuzka, dzięki, ale moze lepiej swataj swoją psiapsiółkę Fiku - ona wydaje się być dużo bardziej potrzebująca ;-)

Gość Zuzanna Amelia & 21
Lucy - Fiku ma duzo czasu przed soba.

Gość Rozia,.
Enfant Terrible AUTORKO!! Dlaczego w sobotnie , lipcowe popołudnie zamulasz przed kompem, zamiast wyjśc do ludzi ??? ,,, a ty co robisz w sobotnie popoludnie idiotko :O to samo co my wszyscy tutaj :O

Kompromis to powinien tak wyglądać: Tydzień ma 7 dni więc raczej nie da się tego uczciwie podzielić więc by było sprawiedliwie to obiadków powinno być 4 (Cztery) tygodniowo ,3 dni miałabyś wolne od garów, czy też od szczotki to bym się zastanowił .Dużo by zależało od Twojego zaangażowania i dbałości o swego skarba ;) cyt.kwestii Szkocji zarzucić nie mogę- tzn masz wykupioną wycieczkę i ja nic o tym nie wiem,czy to jakieś znowu mgliste plany ? Biuro podróży jakieś solidne czy to jakaś chimera ? Jeśli bym miał się na coś takiego pisać to muszę wiedzieć co i jak by ewentualnie opracować jakiś plan ratunkowy dla siebie ups dla NAS :)

Gość Anitka Angel
BluMen jesteś naprawdę zajebisty masz taką nawijkę i porównania że szok.Miałam dziś kiepski dzień ten top też jest przygnębiający przeczytałam go po łepkach ale koniec to mnie rozbawił ,przepraszam że tak się wcinam,dzięki Ps ile masz lat i skąd jesteś ?

do autorki topiku! nie załamuj się i nie poddawaj nie ma czegoś takiego jak odpowiedni wiek na miłość ślub.... problem nie leży w Twoim wieku tylko w tym że Ty tak myślisz!

Gość Ona depresja
hm.. ja tak myślę i 99% panów. Jakoś żaden pan nie odezwał się z tekstem - jesteś jeszcze młoda, znajdziesz miłość :) No cóż Life is brutal. A teraz się żegnam bo lecę na imprezę i muszę się "odpicować" ;)

Gość w koncu lucy znalazla swoje
miejsce na forum pasuje tutaj jak ulal 35 letnia stara panna :D

Gość Anitka Angel
No BluMen odezwij się co jest?

Blu, jakiś nieczuły jesteś na końskie zaloty Anitki Aniołka ;-) "Tydzień ma 7 dni więc raczej nie da się tego uczciwie podzielić więc by było sprawiedliwie to obiadków powinno być 4 (Cztery) tygodniowo " dobry pomysł, dwa gotowałbyś Ty, dwa ja :P "Biuro podróży jakieś solidne czy to jakaś chimera ? Jeśli bym miał się na coś takiego pisać to muszę wiedzieć co i jak by ewentualnie opracować jakiś plan ratunkowy dla siebie ups dla NAS " :D niestety wszystko jeszcze na papierze, a ściślej na monitorze, ale czy to jest dla mnie ups dla nas przeszkoda?? chyba nie ;-)

Gość Jarz...........
Współczuję ci tylko jednego - że nie masz dzieci. Zrób sobie chociaż dziecko - nie będziesz wtedy czuła takiej presji, że zegar biologiczny tyka i nigdy juz nie będziesz samotna będziesz mieć rodzinę. Facet to tylko facet, mopżna mieć i ch wielu. Życzę ci znalezienia szczęścia - ja jestem starsza od ciebie o 15 lat i 3 małążeństwo mi się wali i jestem szczęśliwa bo nie jestem sama mam dorosłe dzieci, rodziców, swoje życie a faceta jeszcze znajdę bo jeszcze laska ze mne

Anitka z pomarańczami raczej nie dyskutuję ,zwłaszcza z takimi co pojawiają się nie wiadomo skąd. Ona depresja hm.. ja tak myślę i 99% panów. Jakoś żaden pan nie odezwał się z tekstem - jesteś jeszcze młoda, znajdziesz miłość No cóż Life is brutal To ja jestem tym brakującym 1 % który twierdzi inaczej:) Windsorówna ,bo pomyślę że będę musiał też popracować nad twoim rozumkiem.Gotować potrafię coś tam (pewnie szału podniebienia nie ma) Ale obiadki to byłaby Twoja działka i nie podlega to negocjacji. Czyli wycieczka to mgliste plany ,żadnych konkretów :(

Gość Anitka Angel
BluMen orginal Anitka z pomarańczami raczej nie dyskutuję Jak to nie dyskutujesz, a na tym topie i innych to co robisz ? autorka ukrywa się pod pomarańczą i z nią nawijasz ja nie mam czarnego nicka ale mogę go mieć jak będę miała w tym interes :( Masz gadugadu ?

Tragedią jest kiedy w drugim człowieku szuka się sensu własnego życia. Autorka szuka kogoś po kim oczekiwałaby wsparcia psychicznego... :? A czemu nie kogoś komu mogłaby je dawać? Kolejna jęczybuła co to chce znaleźć kogoś kto za nią będzie na klatę brał burze życiowe. Cóż się dziwić, że każdy facet dał nogę? Iskrzenie to tylko feromony plus inteligencja wystarczająca na prowadzenie dyskusji na tym samym poziomie, żaden predyktor na przyszłość. I szybko zanika jak baba chce mężczyznę obłuszczyć i jęczeć mu całe życie :? Trzeba żyć dla siebie, radzić sobie samemu z problemami (bo parcie naprzód rozwija i odwagę i siłę, a te są podstawą wolności), rozwijać się. Człowiek silny, mądry i odważny (niezależnie od płci) zawsze znajdzie towarzyszy podróży. Jeśli ten czlowiek jest mądry szybko zrezygnuje z towarzystwa słabych, bo to pasożyty. Autorka jest słaba. Jej byli byli inteligentni.

Blu, jeżeli chodzi o konkrety, to ja konkretnie problemu raczej nie mam ;-) dajmy na to taki konkret przykładowy (druga propozycja od góry jest znośna, cena za dwa bilety): http://eskypartners.com/lowcostport/loty/wybierz/0/0//asc/0/hgstNjIw-i27XUiBmv1vE-L2HEbcDVO3MxBv_QpD-Zzxj75ij4ARDA z tym że wiadomo, ze im bliżej wylotu, tym bilety droższe, np w zeszłym roku kupując z nieco ponad miesięcznym wyprzedzeniem byłam w Londynie i z powrotem (z British Airways - polecam) za jakieś 500 zł

Gość Zagranica nie mialabys takiego
problemu.

Gość do Kaliban
czyli slabi ludzie powinni strzelic sobie w leb , wnioskujac po twoim poscie.

Gość Zagranica nie mialabys takiego
Nic nie ryzykujesz, mieszkanie mozesz np. wynajac i nadal splacac kredyt. Polaczki maja wygorowane wymagania ;)

Gość BluMen orginal pisze sam ze
sobą w wielu tematach pod różnymi nickami zachwalając sam siebie, nie trzeba wiele żeby to zauważyć.

Gość Zuzanna Amelia & 21
18:48 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor z tym że wiadomo, ze im bliżej wylotu, tym bilety droższe, np w zeszłym roku kupując z nieco ponad miesięcznym wyprzedzeniem byłam w Londynie i z powrotem (z British Airways - polecam) za jakieś 500 zł Lucy - takie opcje to sa mozliwe dla kogos kto mieszka w Warszawie. Jak sie mieszka na zadupiu to sam dojazd do lotniska trwa i kosztuje.