Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

ona no niestety, może nie większość ale znaczna, bardzo znaczna ich część. Z przerośniętym ego i samouwielbieniem na granicy narcyzmu.

A to sorki żab, odebrałam Cię jako faceta. Mój ostatni partner głośno i kategorycznie powtarzał, że nie interesują go niewykształcone kobiety. Głupota i prostactwo go nie kręci.

Gość Ona depresja1
Żab-x "faceta nie obchodzą twoje umiejętności zawodowe, ale czy umiesz zrobić pierogi, kluski i pieczeń." No właśnie kobieta musi być głupia by nie zorientowała się z jakim nieudacznikiem siedzi i jak ją wykorzystuje :) Typowy stereotyp - ona w kuchni, on u kumpli lub kochanki. Dziękuję. Nie jestem zainteresowana takim związkiem :)

cóż, nie wiem, gdzie się obracacie, ze spotykacie dookoła same "niewykształcone fleje". w takim razie wasze gadki o "dobrym wykształceniu" i "super pracy" są prawdopodobnie ściemą, ponieważ na porządnych uczelniach i w jakże wspaniałych zawodach, którymi się szczycicie, nie powinny występować niewyksztalcone męskie fleje. a jeśli twierdzicie, że na zachodzie żyją sami "piękni, wolni i zadbani" to czemu nadal tkwicie w zapadłej Polsce? czyżby brak znajomości języka i niedostatki w wykształceniu?

Gość taki se facet lat 30 ghkoiyrg
ifka* ona depresja napisała ze w centrum handlowym prawie wszyscy faceci są źle jej zdaniem ubrani ilu mężczyzn ma wyższe wykształcenie i pracuje w zawodzie i zarabia dużo pieniędzy? jakieś 10 procent populacji? wygląd+intelekt+kasa+DOBRY CZŁOWIEK to już przesada, znaleźć faceta spełniającego wymogi wygląd+intelekt+kasa który nigdy nie oszukał i nie zranił żadnej kobiety to jak znaleźć wiesz co

żab nie traktuj każdego postu tak bardzo serio. My z ona sobie żartujemy.

" Typowy stereotyp - ona w kuchni, on u kumpli lub kochanki" ty tak miałaś? pozostaje współczuć.

" My z ona sobie żartujemy." nie żartujecie, tylko gubicie się w zeznaniach.

Gość na pocieszenie dla depresyjnej
Po prostu dolaczysz do klubu WIECZNIE SAMOTNYCH STARYCH PANIEN Z KAFE> Luska Windsor iftar vel ifka vel kadarka zuzanna amelia i inne 🖐️ :D

facet zdecydowana większość moich znajomych facetów ma wyższe wykształcenie. Są też tacy, którzy nie mają. Jesli o mnie chodzi nie jest to podstawowe kryterium, choć kłamstwem byłoby twierdzenie, że na to nie patrzę. Mam koleżankę, która jest z facetem po zawodówce. Kochają się ale ona się go wstydzi. Szkoda, bo byli by udaną parą. A tak nic konkretnego ich nie czeka.

żab ale ja niczego jeszcze nie zaczęłam zeznawać. Popełniłam tu dziś może ze 4 posty. Wyluzuj kobieto :D

Gość Ona depresja1
Nie wiedziałam, że to przesłuchanie. Ps. gdzie ja napisałam, że byłam zawsze sama???? TERAZ JESTEM SAMA. Byłam w związkach i to długich ale nie byłam nigdy zamężna.

więc jesteś zużytą babą po 30stce oczekującą księcia na bialym koniu :D tymczasem książę woli 20stki :classic_cool:

Gość Ona depresja1
Żab-x chyba seksu dawno nie było? :)

Gość Ona depresja1
ps. ciekawe co Ty robisz na forum o starej pannie :) I chyba Twoje posty są o Tobie?

Każda 20stka będzie mieć 30 lat i co wtedy??? Zostanie wymieniona na młodszy model??? A potem to już Kamila Łapicka story :P

kiepski przytyk :P seksu mi nie brakuje :) za to tobie z pewnością.

IMO 123865 "poza tym ładne są wybredne, całą młodość wydaje im się, ze ze swoją atrakcyjnością mają czas i przebierają, a potem roznie bywa - np. niektóre mieszkają w takim miejscu, ze wybór naprawdę mały" Lucyno, piszesz o sobie? No ja mam nadzieję że Lusia pisała o sobie,do tego gotuje i dobrze sprząta, w sumie to chyba ideał ,oczywiście jeśli to prawda co pisze :D Luśka co to za ściema z tym adresem : polaolka@gmail.com klikam i co wyskakuje z ekranu monitora ?! Not Found po polsku DUPA nie znaleziono ! Ale znalazłem co innego Lucy ma IDALNĄ figurę i jest to opinia postronnego experta ,czy on był taki postronny jeszcze nie doczytałem :D dobra szperam dalej w mojej inteligencji i pomysłowości cała nadzieja ,niemiecka Enigma nie była tak tajemnicza jak Lucy :(

" Każda 20stka będzie mieć 30 lat i co wtedy?" nie chodzi o wiek tylko o to, co się robi w młodości. ale próżno tłumaczyć.

Blu ja potwierdzam: Luska jest najładniejsza laską na kafe.

...nie chodzi o wiek tylko o to, co się robi w młodości.... no dokładnie o to chodzi.

ifka* Blu ja potwierdzam: Luska jest najładniejsza laską na kafe Teraz mi to mówisz ? Sam już do tego doszedłem ,gdzie ona się szwenda,chyba nie poszła już spać? ;)

Mówiłam Ci to na którymś z poprzednich topów ale mnie nie słuchałeś :P

Gość albo autorce zostaną takie zye
by jak Dust.in.the.wind :O

zobaczcie, jaka ta autorka pyskata. a przecież przed chwilą chciała się zabić :D

ifka* Mówiłam Ci to na którymś z poprzednich topów ale mnie nie słuchałeś Kiedy ? Wątpię bym pominął tak istotny szczegół ,choć oczywiście ważniejsze jest to jaki ma charakter i tak dalej ;)

Nie bardziej niż Ty :P Przy czym ona jest na swoim topie i rzeczowo dyskutuje, a Ty sie rzucasz i jesteś niemiła.