Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

"Ponieważ newsy o Twojej urodzie dotarły do mnie z ust mojego ex małżonka" to ilu Ty miałaś tych małżonków? Bo ten którego kojarzę chyba raczej nie wie jak wyglądam ;-) Blu, dziękuję za życzenia, szerokiej drogi na zachód, a dla złagodzenia nerwów może popytaj w międzyczasie siostrzeńców gdzie wkleić adres mailowy, jeżeli chce się wysłać wiadomość ;-)

Autorko, kobiet jest więcej niż facetów, dlatego niektóre są same. Pomyśl, ze jesteś w grupie tych wybranych, które radza sobie świoetnnie same i nie muszą szukać byle portek.

Lucy Już się zalogowałem SAM i właśnie miałem coś napisać, trochę więcej wiary we mnie nie takie problemy rozgryzałem :) Za jakieś 20 -30 minut wyjeżdżam przynajmniej mam taką nadzieję ,dzwonili że są na rogatkach Z.G też dziękuję za życzenia,ciekaw jestem kto mówi prawdę Ty czy ifka(jej bardziej wierzę) :D

Gość Zuzanna Amelia & 22
Blu - szerokiej drogi

Gość intela
Autorko, a dlaczego tak wielką uwagę zwracasz na wygląd? Twierdzisz, że większość facetów to fleje, w dzinsach i t-shirtach. To prawda, faceci u nas nie potrafią się ubrać i wcale nie zwracają na to uwagi, ale nie można patrzeć w ten sposób na charakter!! Mój mąż na początku znajomości ubierał się beznadziejnie, fryzurę miał okropną i parę kilo za duzo, ale nie skreśliłam go przez to jako człowieka. Zaczęliśmy razem uprawiać sport, zeszczuplał, a na zakupy ciuchów to wybieramy się razem. Teraz wygląda fajnie i przez to czuje się bardziej pewny siebie. Nie wygląd decyduje o człowieku!!!!!

Gość 43-lata minelo i jeszcze troch
Ona Depresja, Mam wrazenie, ze traktujesz "meza" jako panaceum na wszelkie problemy. Skoro jednak zawziecie trzymasz sie wersji, ze facet cie uszczesliwi to radze w podskokach zapisac sie na kursy jezykowe a wakacje przeznaczyc na wyjazdy za granice :) Po prostu w Niemczech, Holandii, Szwajcarii, w krajach Skandynawskich w wieku 35 lat nie ma zadengo problemu ze spotkaniem atraktycjnych singli. Dziwolagiem sa raczej ludzie ktorzy zakladaja rodziny zaraz po studiach, w wieku 25 lat...Wieszosc chce najpierw troche pozyc, pozwiedzac swiata, zdobyc doswiadczenie w pracy. Mozna sie z takimi wyborami zgadzac badz nie ale opisuje rzeczywistosc taka jaka jest. W innym kraju wybor kawalerow bedzie wiekszy a i pierwsze dwa lata zwiazku beda bardzo interesujace i wypelnione odkrywaniem roznic kulturowych, historii itd. :) Ona Depresja, A czemu rozpadly sie twoje poprzednie zwiazki? wyciagnelas z tego jakies wnioski cos zmienilas? Wina obopolna, czy jedno z Was, moze niewlasciwi ludzie to byli, inne cele w zyciu? O co poszlo? Wiesz co? Zaopiekuje sie czyims psem na czas wakacji i zobaczysz ile ludzi poznasz :)

Gość do wyżej........
pies to uwiązanie, to jak dziecko. wymaga opieki i obecności.

Gość dbhdgdgd
Kepalena Autorko, kobiet jest więcej niż facetów, dlatego niektóre są same.''''' taka prawda :(

Gość mam rower i lapmkę na 9 LED
Ja stary kawaler i chętnie pójdę z kimś na rower - Wielkopolska :) mam.rower@onet.pl

Gość akashallllllllll
Taaa..ja mam 27 lat i moja matka po weselu 23 letniej kuzynki powiedziała mi, że jestem śmieciem, że jestem do niczego, ponieważ nie POTRAFIŁAM znalezć sobie ch**a, który by na mnie zarabiał. Skończyłam studia, mam pracę, którą lubię, znajomych.Pół roku temu rozpadł się mój 2 letni związek.Na razie nie mam ochoty się ponownie wiązać:).Jest mi dobrze.Tyle, że moja rodzina doprowadza mnie do szału, ponieważ cały czas słyszę "Już pora na Ciebie", "Jak będziesz tak zwlekać to nikogo sobie nie znajdziesz", "Masz JUZ 27 lat" itd. Moja matka jednak przechodzi już samą siebie pod tym względem.Mówi, że mam urodę, pracę, wykształcenie i nie może przeżyć tego, że jeszcze nie wyszłam za mąż.Ja jej mówię, że to moja sprawa, moja decyzja czy kiedykolwiek w ogóle wyjdę;).To wtedy zaczyna się gotować. Niby mam gdzieś gadanie rodziny, ale zaczyna to być "lekko" frustrujące kiedy na każdym kroku słyszy się komentarze odnośnie stanu cywilnego;/.

hm, fajna rodzina. Ciekawe czy to samo będą mówić jak będziesz miała np 87 - "Już pora na Ciebie", znaczy do trumny :D ...to chyba typ ludzi, którzy zawsze coś znajdą zęby się doczepić komuś do zada. E, nie wiem po co to piszę, ale tak mnie naszło jako starego kawalera :D

Gość Zuzanna Amelia & 23
Wspolczuje sytuacji bo na pewno nie jest prosta. Masz mozliwosc wyprowadzic sie z domu ? Mieszkasz w wiekszym miescie czy mniejszym osrodku ?

Och Lusiu...nie mów mi, iz nie wiesz o tym, że świat jest mały, a kafe w szczególności Jedna z członkiń haremu miała Twoją fotę, pokazała i wieść się rozniosła. Ponieważ z moim ex, pożal się Boże, mężem nie byliście w najlepszej komitywie to jego zdanie uważam za wiążące.

Gość tak trzymaj ;)
akasha... ty jesteś starą panną?? :-O to są poglądy małomiasteczkowej społeczności. dzisiejsze kobiety zakładają rodzinę po 30 o ile wcześniej nie wpadną. nie daj się namówić na małżeństwo z rozsądku. pracownik... stary kawaler tzn. w jakim wieku? samotny czy w związku? wogóle w dzisiejszych czasach pojęcie stary kawaler lub stara panna zalatuje myszką :-P

Gość Zuzanna Amelia & 23
Lucy - martwilabys sie gdybys vyla brzydka. Ale skoro jestes ladna to pozostaje sie tylko cieszyc.

Cześć Kepi :) podglądam Was regularnie, więc nie pytam co u Ciebie ;-) Zuzka, ja się nie martwię tym, że dobrze wyglądam :)

u mnie chyba jak u każdego - raz lepiej, raz gorzej i tak się to życie szybko toczy (ależ jestem wylewna, nie?) ;-)

kiedyś nie wytrzymałam i przemówiłam trochę w pomarańczy do tej biednej Truskawki, ale po tak długim czasie chyba na czarno już się nie odważę :)

A tam Lusia, a ja po jakim czasie wróciłam? I to wcale nie jako szacowna małżonka :). A obecny partner jest nadwrażliwym muzykiem i wcale nie jest ojcem dziecka, więc wiesz... :)

Gość Ona depresja11
Niedługo i długo. Byłam długo w związku, który nie wyglądał tak jak bym chciała. Ślubu, dzieci a nawet wspólnego życia by z tego nie było, jak się na koniec okazało...

Gość Dasertyn
"Autorko, kobiet jest więcej niż facetów, dlatego niektóre są same." To powyższe stwierdzenie jest nieprawdziwe, kobiet jest więcej jeśli dotyczy to osób w podeszłym wieku. Prawda jest taka, że część mężczyzn świadomie wybiera samotne życie, bo samotność dla faceta w przeciwieństwie do kobiety nie jest niczym złym. Facet potrafi ułożyć sobie życie, znaleźć sobie zajęcie i być szczęśliwym bez posiadania "drugiej połówki". Kobiety przeciwnie, dla nich związek ma duże znaczenie i mało jest kobiet, które potrafią być szczęśliwe nie będąc w związku.

poza tym chyba jest więcej facetów, którzy mają kilka bab. ot... taki nieformalny haremik :-P

Gość życie jest pełne niespodzianek
tak, facetów jest więcej niż kobiet, ale dopiero po 60 r. ż., ale nie +20, +30 czy +40. Czytałam ostatnio na ten temat przeprowadzane badania. Tak więc luzik. A że są ludzie, klamki i całe zamki to już inny temat. :)

Gość dfdfdgfgfh
ale co z tego jak wiekszosc z tych facetow 30+ to zwykli ruchacze

Gość dkgoig
Albo nieudacznicy