Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość jsdapp
do życie jest pełne niespodzianek - mylisz się - sprawdź dane GUS - jest wręcz odwrotnie niż piszesz - po 60 r. życia to kobiet jest więcej i to dużo więcej bo faceci krócej żyja a jeżeli chdzi o pokolenia 20+ i 30+ to jest przewaga facetów bo chłopcow rodzi sie więcej. Co do stwierdzenia że facetom żyje się ok w pojedynkę to ja tak nie uwazam a jestem facetem. To nie zalezy od płci ale od charakteru - ja chciałbym miec rodzinę, żonę jak moi kumple, dziecko, mieć dla kogo zyć itp. itd. miec na kogo kase wydawać i nie słuchać od kumpli przytyków o starokawalerstwie, ale widocznie nie starczyło dla mnie kobiet skoro nas jest więcej to nie kazdy będzie babę miał widocznie...poczekam do 60 to będzie w czym wybierać :p

Gość do depresji
Dopóki człek nie pokocha stanu w jakim się znajduje ,lub chociaż pogodzi sie z tym faktem ,to nie zmieni go na inny .Prawo przyciągania .Jak będziesz stale w depresji ,czy tez myślec jak myslisz to nieczego nie zmienisz .Zacznij sie po prostu cieszyć tym ,a zobaczysz jakie zmiany nastapią .Kiedy czegos chcesz to znaczy że tego nie masz i dostajesz dokładnie to czego chcesz .Zajmij sie po prostu sobą ,,zapytaj co by mnie dizsiaj uszczęsliwiło i ciesz sie tym ,,,,wyobraźni troszkę > Radość przyciaga radośc ,,,takim narzekaniem i niską energia nie przyciągniesz niczego dobrego ....tylko współczucie i litość i pożywkę dla innych .....nie łudź się że tu ludzie Tobie pomogą.Tu bedą naśmiewali bo maja tak samo jak ty .....ale lepiej naśmiewać się i drwić z kogoś ,nie z siebie . Bierz się w garśc ,zacznij od czegoś malutkiego ,,zachwyć sie tym . Co moge zrobić dla swojego dobrego samopoczucia ? Z czym bede się dzisiaj dobrze czuła ? itp itd ... I nie martw sie aż tak tym że jesteś samotna ,,na świecie jest miliony ludzi samotnych ,więc nie jesteś sama ....

Gość dffdgffgfh
mi nie szkoda autorki, to pewnie jedna z tych wyzwolonych dziwek co mialy facetow, dupska dawaly bez slubu x lat, a jak sie facet znudzil to kop w tylek i bardzo dobrze zrobil... bardziej mi szkoda takcih wartosciowych co zostaly starymi pannami niz takich dziwek co po kilka lat zyly w konkubinatach a potem jęczą na forum, żę są same

Gość sada jestem
jestem sama zawsze byłam chyba dlatego że jestem wartościowa kobieta a teraz tylko łatwe dupy sie licza ech....po co być normalnym..... lepiej słodka idiotką,ja nia nie byłam i teraz nie mam nikogo i jestem samotna jak pies........

Gość czy BluMan
umówił się z Lucy??

Gość czy BluMan
gdzie jest Lucy??

Gość hu.. steczka
albo już nie jest singielką :-P

Gość Ona depresja 11
Witam. Staram się szukać pozytywów życia i mieć nadzieję na lepsze jutro. Może rzeczywiscie lepiej być samemu niż w nieszczęśliwym związku w jakim tkwi mnóstwo osób...

to tak jak ja, żyję bo żyję, ale żebym się z czegoś cieszył to nie ma czegoś takiego, po co mi to wszystko jak i tak kiedyś czeka nas koniec

O jak miło autorka żyje :) cyt.Może rzeczywiscie lepiej być samemu niż w nieszczęśliwym związku w jakim tkwi mnóstwo osób... Nie może tylko napewno ,chciałabyś jakiegoś pasożyta ,dziecioroba i pjaczka utrzymywać ? Pewnie nie, ale jakiegoś porządnego mena zawsze warto szukać ;) Mieszkasz w fajnym miejscu nad morzem ,choć dzisiaj pewnie pogoda nienadzwyczajna, ale miejsce do życia fajne .

Gość Ona depresja 11
No pogoda od tygodnia nie najlepsza. Poopalać się nie da, można najwyżej złapać przeziębienie. Miejsce jest fajne, cieszę sie, że tu mieszkam. Tylko jak nie ma się drugiej osoby to najbardziej samotnie czuję się własnie wśród ludzi.

Gość ale z ciebie maruda
depresja to pewnie dlatego cie faceci olewali

Gość zawsze sama
derprsja mieszkasz nad morzem ...fajnie chciaz tyle;) też był chciała ale masz racie wśród ludzi czlowiek czuje sie najbardziej samotny

Gość sylvia 007
zmien charakter i kolor wlosow. Musisz byc otwarta na ludzi a nie uzalac sie nad soba,kto by chcial taka marude?To najpiekniejszy wiek nie zmarnuj tego czasu nad uzalaniem sie ,sa kobiety same w wieku 80 lat i nie marudza.

Gość Ona depresja 11
BluMen a czemu nie umówiłeś się z Lucy?

po co się od razu zabijać jest tyle pięknych rzeczy na świecie

Gość Ona depresja 11
A co masz do stracenia??

Gość Ona depresja 11
O proszę :) Są oboje. To co z tą randką??

Gość Ona depresja 11
A co Ty na to BluMen?

Ja jestem bardziej nieśmiały od Lucy ,więc to nie ma sensu ,zanudzilibyśmy się na śmierć ,a ja chcę jeszcze trochę z życia skorzystać.A tak poważnie to Lucy jest za ładna trzeba by ją pilnować (za dużo trutni by się zlatywało nie to żebym ją posądzał o chęć zdrady) za stary jestem na takie rzeczy :O

Gość wpadlem w cykl łajzostwa
zabawne ja tez chce sobie strzelic w leb, tez jestem samotny, mam 26 lat a czuje sie jak stary zgred, zostawiłem sobie kilka miesiecy zycia, mam juz dosc takiego zycia, szczescie jest dla wybranych...

Gość Ona depresja 11
Lucy ile masz lat?

"A tak poważnie to Lucy jest za ładna trzeba by ją pilnować (za dużo trutni by się zlatywało nie to żebym ją posądzał o chęć zdrady) za stary jestem na takie rzeczy " ale bredzisz :P