Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Lucy Windsor "A tak poważnie to Lucy jest za ładna trzeba by ją pilnować (za dużo trutni by się zlatywało nie to żebym ją posądzał o chęć zdrady) za stary jestem na takie rzeczy " ale bredzisz- TAK SŁYSZAŁEM , troszkę poszperałem na kafe i jestem zmuszony to potwierdzić tzn że jest ładna a nie że bredzę :P Co do Luśki wieku to to jest Top Secret kafe :(

Gość GHT
Lucy Windsor jest naprawdę ładna , Czy blumen robi sobie jaja ?

Lusiu zabrakło tylko BARDZO przed ładna ;) Kurcze mam niejakie wątpliwości czy dobrze robię ,w sumie to tak jakbym własnoręcznie kopał grób dla siebie :O

Witam.Podczytuje was.cos przestaliscie pisac. Co u depresji?pozdrawiam z wielkopolski

Gość mondeo
weż się za robotę ! znaczy rusz tyłek i polataj po forach czy e-darlingach

jak wy to robicie że w waszych tematach jest po kilkadziesiąt odpowiedzi? w moim żalach to przy dobrych wiatrach 3 stronę osiągam Q.Q.

Gość Ona depresja11
A depresja jak to depresja :)

Depresja ale prztnajmniej mieszkasz w interesujacym miescie.Jak u Ciebie?Poznalas kogos? Pozdrawiam cieplo wszystkch. Lucy i blumen tez nie pisza.

Gość Ona depresja 11
Może....

Gość Ona depresja Ona depresja
up

Gość Serenity 32
Dlaczego na kafe tak szybko umierają takie ciekawe tematy ? Tematy z życia wzięte ,a wałkowane są słabe durnowate prowa :( Ciekawe co u bohaterki i paru fajnych osób które się na tym topie wypowiadały :) Lucy Windsor jeszcze na kafe widuję ,o reszcie słuch zaginął ,wszyscy znaleźli szczęście ? Oby ,pozdrawiam :)

Gość Werfolin
Autorko doszlaś już do siebie po tym załamaniu ? Może coś się u Ciebie zmieniło na plus ? Wiem że to brzmi jak frazes ale może coś się w twoim życiu zmieni na lepsze, jeszcze może kogoś spotkasz, póki żyjesz to wszystko może się jescze zdarzyć :) Widać że jesteś fajną osobom , wymagania masz też normalne ale z takimi wymaganiami to o faceta będzie trudno,tacy idealni faceci mają też swoje wymagania .Takie ciacha to rzadkość , prędzej się trafi na rozżalonych pustaków w rodzju Darkera:O Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia :) Trzymaj się dziewczyno

Gość moje oczy...
wertfolin, jesteś pół analfabetą

Gość Werfolin
ojej :O jesteś fajną osobą ,za literówki sorki :)

Gość moje oczy...
od razu lepiej :)

Gość nastolatek15
Hej napisz do mnie lubię dojrzałe panie

Gość Architekt_80
Lucy Windsor jestes tu ? :)

Gość Werfolin
nastolatek 15 czy ty chłopczyku czytać nie umiesz ,czy nie przeczytałeś topika? Pewnie nie bo jesteś leniwy i zbyt mądry to chyba też nie jesteś :O Ostatnią rzeczą jaka by przyszła do głowy autorce ,to jakiś gówniarz :P

Gość Architekt_80
Lucy :) Ok. Nie wiesz gdzie mozna z Toba prywatnie porozmawiac ? :) TimekeeperATinteria.pl Pozdrawiam M.

Gość Miki jeszcze wolna
Blu zrobił dobrą rekalmę lusi ,adoratorzy już pukają do jej dzrzwi:) A niby wygląd jest nieważny ,jestem chyba zazdrosna o powodzenie Lusi:O Lusiu masz jakieś namiary do tego wariata blu ? ;) Pozdrawiam autorkę topikakochana nie tylko Ty masz takie problemy ,mieć faceta to często gorzej niż nie mieć coś o tym wiem Ale cały czas próbuję upolować jakiegoś fajnego ,słyszałam że tacy jeszcze się trafiają :)tylko nie było wskazówek gdzie ich można spotkać :O Tym optymistycznym akcentem kończę :D Ps musi być lepiej chyba zużyłam cały zapas emotikonek :)

Gość Architekt_80
Lucy, u clever girl ;) However, I must admit in the world of electronic translators we would be better off conversing in Chinese i suppose. ;) Btw r u really from Windsor or is it just a total coincidence? Looking froward to hearing from you shortly.

Gość Architekt_80
MIki jeszcze wolna.. To prawda Blu, zrobil doskonala reklame Lusi. POdejrzewam , ze musi miec cos wspolnego z marketingiem ;) Szczerze powiem ,ze nie mam bladego pojecia jak ona wyglada. Po prostu zaintrygowalo mnie to jak sie wypowiada.