Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiiiiiiiiiiiiiiikend!

Brak miesiączki....

Polecane posty

Gość łiiiiiiiiiiiiiiikend!

Witam wszystkich. Bardzo proszę o radę. Okres spóźnia mi się trzeci dzień. Już mówię, jaka jest sprawa. Ostatni raz kochaliśmy się z moim ówczesnym mężczyzną dwa miesiące temu. Pierwszy okres po tym dostałam normalnie regularnie i jak najbardziej na czas. A teraz? Nie ma i nie widać. Nawet nie mam takowych symptomów zwiastujących menstruację. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Dodam tylko, że moje cykle są ( a właściwie były) regularne, jak nigdy, z dokładnością co do dnia. Sama już nie wiem, czy może to też być wywołane silnym stresem, jaki przechodziłam ostatnio. Zaczynam się obawiać.

Być może ze to przez stres, jednak nikt Ci tu dokładnie nie pomoże. Musisz czekać. Mi przez stres się spoznił około tydzień. pozdrawiam i trzymam kciuki ;)

Gość Gabryyyella
mialas okres miesiac temu? mialas. Byl normalny? taki jak zawsze? jak tak, to nie jestes w ciazy. W CIAZY NIE MA OKRESU! to jest mit, legenda. Nie ma nie istnieje. Są krwawienia niby, ale to bardzo niepokojący znak i do lekarza trzeba isc. A krwawienia te są mega skąpe i na pewno bys je odroznila od okresu:)

nie mogę się zgodzić. nie zawsze jest się w stanie odróżnić krwawienia od okresu. sam ginekolog mówił że mogą występować nawet kilkudniowe obfite krwawienia przez 3 miesiące ciąży... ale to nie jest okres tylko krwawienie z pochwy np. z powodu niedomogu progesteronu ale jesli chodzi o rozróżnienie to można mieć z tym problem