Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny jak myslicie moge byc w ciazy?? bo ja mam mieszane uczucie. Okres ostatniej miesiaczki mialam 12.06 br. cykl trwa 28 dni. Dzien nastepnej spodziewanej miesiaczki przypadal na 9.07.br. i nie wystapil. robilam test 14.07 rano i jedna kreska wyszla bardzo wyrazna a druga delikatna. ucieszylam sie bo z mezem staramy sie o dzidzusia. Natomiast dzisiaj rano jak poszlam robic siusiu zauwazylam na bieliznie zabarwiony sluz na czerwono i sie troche wystarachalam. sama nie wiem co mam myslec. Ogolnie objawow specjalych nie mam jedynie to co ze czesto chodze do ubikacji, apetyt mi sie zwiekszyl i czesciej jestem zmeczona w ciagu dnia oraz tydzien przed dostaniem okresu zauwazylam zolty sluz o normalnym zapachu.

druga delikatna rowniez oznacza ciaze.. a z tym sluzem na czerwono to ja bym nie czekala i poszla do gina po luteine na wszelki wypadek

Zamierzam isc w ta srode do gin. tylko nie wiem czy mam jeszcze powtorzyc test ciazowy? bo nie wiem czy plamienie nie wplynie na wynik testu. czy poprostu nie lepiej bedzie zrobic dla pewnosci test z krwi.

Lepiej zmykaj do lekarza. Sprawdzi skąd to krwawienie i pewnie zleci beta HCG dla potwierdzenia ciąży.

A nadal masz to krwawienie? A nie dasz rady jutro pójść do ginekologa? Takie plamienie we wczesnej ciąży może być niebezpieczne. Jak dostaniesz luteinę albo duphaston to one mają za zadanie podtrzymać ciąże albo jak nie jesteś to wywołać miesiączkę. Test zawsze możesz zrobić ale badanie z krwi będzie wiarygodniejsze.

Jak narazie nic nie przybywa. Niestety nie dam rady wczesniej poniewaz moj gin. przyjmuje tylko w srode i w piatki.

Słuchajcie dziewczyny, wczoraj do poludnia czulam sie oslabiona i nic mi sie nie chcialo, a jadlam jak najeta, ciezko mialam sie zasycic. Popoludniu nabralam sil i bylo wszystko ok. W nocy ok 1 wstalam sie napic i polozylam sie spowrotem na wyrko i tak zaczelo mnie mdlic ze cos strasznego. Zjadlam jablko i mi przeszlo. Rano zrobiłam powtornie test i wyszedl negatywny i tez troche mnie mdlilo. Pojechalam do pracy. W pracy dostalam krwawienia i starsznie klolo mnie w podbrzuszu i bolaly mnie jajniki. teraz nie wiem czy to okres czy poronienie albo byc moze ze to jest ciaza poza maciczna bo moj maz takie objawy wyczytal. na chwile obecna odczuwam delikatne klucie w podbrzuszu i jajniki.