Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawellll28

nerwowa dziewczyna

Polecane posty

Gość pawellll28

mam problem z moja dziewczyna, ogolnie moze sie wydawac super laska, ladna , zgrabna , studiuje zna mnostwo jezykow, ma abicje- ale jej zachwoanie jest nieco dziwne. 1. gdy przy niej wymsknie mi sie jakies wulgarne slowo mowi do mnie "przy damie sie tak nie mowi glabie" 2. gdy chce ja pocalowac nie w odpowiednim czasie to ta; nie wkurwiaj mnie teraz.ja jej wtedy mowie ze w ogole nie musze okazywac jej czulosci a ona to dobrze i abym wypeirdalal 3. stoimy w sklepie, jest w kolejce a ta o lade stuka paznokciami, kasjerka do niej czy ma w czyms problem a ta ze tak, jej flegmatycznosc ja dobija 4. stoimi w kawiarni gdzie jest duzo dzieci i stoi obok nas taka matka z dzieckiem, dziecko troszke rozrabialo; a ta na glos jakie nie wychowane, ze sam wydok tego dziecka jej przeszkadza 5. robimy w sklepie zakupy; aa ta do kasjerki; paragon to nie laska 6.malowala paznokcie w moim samochodzie i pozniej wkurzala sie na mnie ze w moim samochodzie smierdzi chemia 7. spieszylismy sie, a ona jak zwykle dlugo sie ubierala, wiec chcialem ja pospieszyc a ona do mnie; jak chcesz to mozesz juz isc pieszo ja do ciebie dojade zaczyna mnie wkurzac te jej zachowanie

Gość u6rdntrb
dziwna

Gość assxasxAS
OMG ale beszczelna :O nie powiem ja też ne jestem święta ale wyżywac sie tak na biednej kasjerce i wogóle innych obcych ludziach. szok.

Gość ersiiaaa
Inny facet nie wytrzymal by z nia jednego dnia a ty od dluzszego czasu dajesz sie tak ponizac? Ona traktuj cie jak gówno i wszystkich wokol siebie traktuje z gory. Uroda to nie wszystko. Dlaczego z nia jestes?

Gość uladana
Ona chyba nie potrafi normalnie funkcjonować w społeczeństwie. Współczuję, bo pewnie jeszcze wiele wstydu ci w życiu narobi.

Gość bilson
3. stoimy w sklepie, jest w kolejce a ta o lade stuka paznokciami, kasjerka do niej czy ma w czyms problem a ta ze tak, jej flegmatycznosc ja dobija dobre :D 🖐️ a kasjerka co na to?

Gość akula adziula
Ona jest zbyt pewna siebie, wyzej sra niz dupe ma. taka prawda.

Gość Hbyvnnhnnjn
Nie nerwowa , tylko wyszczekana . Ja takie lubię:)

Gość pawellll28
trudno mi sie z nia tak rozstac, ma tez atuty. bardzo mi sie pdooba fizycznie, nie jest jakas myszka tylko pewna siebie kobieta, jest inteligentna, nie jest naiwna, potrafi sobie poradzic w zyciu, ma ambicjie, ma cel i dazy do nich, w czasami lepsza jest taka niz bojaca sie wszystkieego myszka, ale fakt faktem wobec ludzi zachowuje sie bezczelnie i to mi przeszkadza, czy takie osoby w ogole potrafia sie zmienic

Gość Jelcz345
Musisz mieć z nią dziecko że tak to tolerujesz jeszcze.

Gość pawellll28
nie mam dziecka

Gość Zaaaałamkaaa
Ale po co ona ma sie zmieniac ? , jej to nie przeszkadza a podejrzewam ,ze to lubi To Ty masz problem skoro tego nie akceptujesz. Ludzi sie nie zmienia , mozna zmienić tylko swoje podejście. Zostaw ja jakości to przeszkadza.

Gość TytytytKochana
Cos mi tu nie pasuje - ma atuty mowisz.... Czyli oceniasz ja, jak towar? Moze po prostu odpowiedz sobie na pytanie, czy ja kochasz i czy jestes w stanie bez niej żyć? Ja rozumiem, ładna, zgrabna, języki, ale to jeszcze nie wszystko.

Gość fchfdh
no niezła furiantka, współczuję wyboru! niby taka wykształcona a słoma z butów wystaje

Gość fchfdh
ona Cię nie szanuje

Gość pawellll28
no wlasnie w tym jest problem ze nie ma szacunku do mnie, ja do niej mamy, nigdy ja nie obrazilem, doslownie nigdy, nawet jak sie tak zachowywala to nigdy nie nazwalem ja obrazliwie, nawet jak mialem ochote ustawic ja do pionu nie zrobilem nic, nie uderzylem jej mimo iz mialem ochote to wiedzialem ze tego nie moge zrobic... a ona jest wlaasnie taka, do swoich rodzicow ten, cos ja zdenerwowalo i juz wygonila ich ze swojego mieszkania

Gość ja pomidory
głupia franca z niej i tyle. chamska i bezczelna, żeby jej sie jeszcze tym odbiło :o

Gość pawellll28
kiedys pobiła mnie w sklepie bo nie chciałem kupić margaryny

Gość ja pomidory
ale sie dajesz tłamsić :o

Gość pawellll28
a co robić jak ja kocham :-(

Gość pawellll28
i jeszcze wymusza na mnie jakiś dziwny sex

Gość TytytytKochana
To w takim razie musisz z nią porozmawiać i powiedzieć, co cię uwiera w jej zachowaniu. Najwidoczniej nikt nigdy jej nie powiedział, ze to jak sie zachowuje jest chamskie i buraczane. Nawet rodzice. Zapewne ona ci powie, ze jak ci sie nie podoba, to droga wolna, ale sam wiesz juz chyba, co dalej robić. Przeczekać i ja złamać, albo dać sobie spokój. Jeśli tego nie zrobisz, całe życie będziesz jej podnozkiem.

Gość pawellll28
każe mi np. wisiec na żyrandolu z podłączonymi jajami do prądu a ona z podłogi wsadza mi styl od miotły do tyłka przebrana za indianke

Gość pawellll28
nie bede znia rozmawiał ,kończę z nia chyba

Gość kiki i koko
ona nie jest nerwowa tylko zadufana w sobie frustratka,można mieć te wszystkie cechy,które ona posiada a przy tym być NORMALNYM człowiekiem

Gość pawellll28
nie znasz jej ,ona jest zdolna do wszsytkiego