Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rtfuru

Co robić, ciągnąć to dalej czy dać sobie spokój ?

Polecane posty

Gość rtfuru

Jestem z dziewczyną od paru miesięcy, niby wszystko jest dobrze ale wydaje mi się że ona mnie nie szanuje.Nie okazuje uczuć, raz na jakiś czas to robi po za tym durne olewki sprawiają że zaczyna mi się to nie podobać.Głupie przykłady zaraz z brzegu typu " piszemy razem na gg ona nie odpisuje długi czas po jakimś czas pisze mi że musiała coś pomóc mamie, to nie mogła powiedzieć o tym ?..ja przyjeżdżam bo jesteśmy umówieni a ona się spóźnia 30 min bo musiała jeszcze zjeść obiad..w towarzystwie koleżanek i swojej rodziny lubi mi głupio dogryzać i dowalać a jak jesteśmy sami to takich rzeczy nie robi..Zaczyna mnie to wkurzać bo z początku o ile na to przymykałem oko to teraz zaczyna mnie to irytować do tego zauważyłem że zaczyna mnie kłamać w przeróżnych sprawach co dodatkowo mnie wpienia.Mówi mi że jest w domu a później się okazuje że była z koleżanką na piwie w dodatku z tą na którą wcześniej najeżdżała i żaliła mi się w jej sprawie.Na palcach jednej ręki mogę policzyć dni w tygodniu kiedy jest dobrze, kiedy jest kochana i okaże mi uczucie i zainteresowanie.Po za tym ona twierdzi że jest wszystko dobrze i kocha mnie.Mam 23 lata, moja dziewczyna 18.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować