Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham wassss

Powiem tylko tyle

Polecane posty

Gość Kocham wassss

Otoz wchodze sobie przed chwila na FB i widzę "dowcip", który jest tak suchy ze nawet nie chce mi sie go kopiowac ale generalnie puentuje tym, że facet musi sie ponizyc bo kobieta zagroziła mu brakiem seksu Oczywiscie takich zartów i anegdot jest wiecej i slyszy sie je na kazdym kroku, szczegolnie w feministycznych srodowiskach kafeterii czy innych skuurwionych miejscach pełnych pustych, zadufanych w sobie szmat, które myslą ze są alfą i omegą dla swojego faceta No i chciałbym właśnie nadmienic ze niesamowicie mnie to wkuurwia i wręcz zastanawia skąd wziął się taki stereotyp, że jak mężczyzna dostanie szlaban na szpare żony to od razu świat mu sie wali. Otóż nie! Co za problem w XXI wieku sobie poradzić bez kilku dni seksu ze swoją partnerką. Zresztą tu nawet geneza jest zagadkowa bo kiedys "ponizony" facet po prostu ruszał na wieś i gwałcił co mu sie spodobało, więc naprawde nie wiem skad to moglo sie wziąć Dzis w bardziej empatycznym świecie samiec ma równiez mozliwosci bez liku. Zaczynając na niezawodnym onanizmie, który rozładuje zbędne napięcie seksualne, koncząc na roksie i przyziemnych znajomosciach po pijaku. I kto tu wtedy jest poszkodowany? Facet, który tak czy siak znalazł sposob zeby poruchac czy arogancka suka, która została wymanewrowana przez samca jak ostatnia idiotka? Naprawde trzeba być tępa peezdą bez krzty samokrytyki i pokory zeby wklejać takie debilne żarty i pomysleć ze smieszne zakazy dadzą jej władze nad facetem :o

Gość cfsa
Shinybox, to stronka, na której możesz zdobyć kosmetyki zupełnie za darmo, które są dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Wystarczy, że zarejestrujesz się z mojego linku polecającego i zbierzesz parę osób, które zrobią to samo. Nie ma tu żadnej ściemy, więc liczę na Twoją pomoc, a przy okazji sama możesz zdobyć pudełeczko z kosmetykami. Nic nie tracisz, więc spróbuj chociaż. Pozdrawiam! ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d (bez spacji w http)

Gość wypierrrdalaj
a teraz się przyznaj, ile wczoraj koszów zaliczyłeś? :classic_cool:

Gość wypierrrdalaj
albo jeszcze lepiej. od ilu lat nie ruchałeś? :D

Gość wypierrrdalaj
o ile w ogóle kiedykolwiek zamoczyłeś :classic_cool:

Gość wypierrrdalaj
a wszyscy wiemy że masz to dopiero przed sobą, racja kotku? :classic_cool:

Gość Kocham wassss
Szczekać tepe zadufane koorwy :D

Gość wypierrrdalaj
frustracikowi pewnie rączki się znudziły i postanowił ponarzekać na kobiety :classic_cool: spojrzała jakaś na ciebie chociaż kiedykolwiek? :classic_cool:

Gość wypierrrdalaj
nie ignoruj mnie kochanie :( to jedyna szansa kiedy możesz porozmawiać z kobietą (mamusi nie liczymy) :classic_cool:

Gość wypierrrdalaj
kici kici? :classic_cool: