Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezalia

Dlaczego faceci nie golą nóg?

Polecane posty

germanistka86 -> Nie prawda :D :D Stawiam na naturalność :D Akurat włosy, nie uważam za coś nienaturalnego :D Za 10 lat znowu będzie moda na owłosionych, będą sobie zapuszczać :classic_cool:

Gość germanistka86
Super;) To ja się wtedy do Ciebie przyłączę;)

ktos mnie zle zrozumial - nie gole nog, bo to modne, czy ktos tak w tv pokazal. Szczerze to mam to w d-e co oni tam pokazuja. Golę bo mi jest wygodniej, chlodniej i bardziej mi pasuja ogolone niz zarosniete jak busz. Na rekach mam wlosy normalne (nie tak geste i grube jak na nogach) i w zyciu bym ich nie ogolil. A mojej dziewczynie sie to podoba, bo lubi mnie gladkiego. Kto chce niech goli, kto nie to nie. Ale to kazdego osobista sprawa i wkurza mnie jak ktos swoje zdanie narzuca innym.

Gość Włosy na nogach nie są męskie,
bo kobiety też mają włosy na nogach. Uważam, że każdy powinien golić.

Gość dsfsdgfsdfgdfgdgffds
"Wizja faceta gładkiego jak kobieta, z toną żelu na głowie, jakoś do mnie nie przemawia Ciekawe co by zrobił na poligonie? " koleżka11 to sobie spójrz na Ronaldo. To jest dopiero mężczyzna. Przy nim wymięknąłbyś i ty i cała twoja paczka. A on nie dość, że się żeluje to jeszcze maluje paznokcie u nóg od czasu do czasu i cały jest wydepilowany. To jest mężczyzna moich marzeń. Ciebie by zmiażdżył na każdym polu.

Gość Tak jest, każdy udaje
nie wiadomo kogo, a jakby taki Ronaldo kopa im zasadził to by się zesrali z bólu. Ocenianie ludzi stereotypami, albo po pozorach to największy błąd. Taki człowiek może być więcej wart niż inni.

roxy-foxy -> zacytuję Ci jedno zdanie z początku tego topu: "Czy oni nie widza tych modeli w gazetach, wszycy sa tam idealnie wydepilowani i ze to jest seksi i modne?" Mnie też wkurza jak ktoś mi coś próbuje narzucić, tym bardziej jak jest to podyktowane modą :D :classic_cool: dsfsdgfsdfgdfgdgffds -> taaaa :D :D To żeś zaliczyła wejście smok...O przepraszam smoczka :classic_cool: Dziecinko, skąd Ty możesz wiedzieć takie rzeczy, chyba z kątowni, bo innym wytłumaczeniem nie waniajet :classic_cool: Nie wiesz jak wyglądam, czym się zajmuję :D Być może, że skończyłbym z Twoim produktem komercyjnym, szybciej niż trwa gwizdek sędziego i co wtedy? :classic_cool:

Gość htrrtfhr
Co? jeszcze tego nie słyszalam, jak to faceci mają golić nogi? ja tam lubie zarosnietych, kolezanki sie smieją ze potrzeba mi goryla :)

Gość jttuuuuuuu
Teraz kobietom podobają się faceci o urodzie... kobiecej.

Gość etvsv
a jak wygląda facet z ogolonymi nogami? pokaż bo jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. fuj. jestem pewna że pan biedroń tak ma bo jego partner ma ogolone i tego samego wymaga od niego

Moda mnie jakoś szczególnie nie interesuje. Prawdę powiedziawszy, poza paroma wyjątkami, to jeśli chodzi o ciuchy to moda jest potwornie wsiowa w dzisiejszych czasach. Tak samo wiele zachowań, słów i rzeczy, które dyktują "ci na górze". Nie kieruję się modą, tylko poczuciem estetyki. Dla mnie włosy (które znajdują się gdzieś indziej, niż na głowie) zarówno u kobiety, jak i mężczyzny godzą w owo poczucie. Są obrzydliwe i tyle - to moje odczucia, tak postrzegam świat i nie jest to coś, co zmienia w jakikolwiek sposób gazeta, TV czy witryna. To jest męskie dla niektórych kobiet, a dla mnie nie. Dla mnie męskie są mięśnie, kwadratowa szczęka i bycie oddanym swojej kobiecie. Czyli facet typu hunk. :P

Kur­wa, urwało mi kawałek wypowiedzi. Moja definicja "zadbanego" to właśnie brak włosów na ciele i higiena (wie co to mydło i pianka do golenia). Nie więcej.

Gość bleeee2
Co za bzdetyy

Gość ewka co spadła z drzewka
ale co was porombało całkiem juz Facet golacy nogi?? no ja pierdole Mezczyzna powinien miec włosywszedzie tAM GDZIE MU ROSNA, WIADOMO JEDEN JEST BARDZIEJ OWŁOSIONY DRUG MNIEJ ALE GOLIC SIE??? To jakas paranoja Boze to juz niech sobie przycina np na jajkahale nie goli Przez te media i tych pedałow w telewizji to wam sie calkiem poprzestawialo w dupach!!!Prawdziwy facet to facet a niebaba!!!! malowane paznnokcie no ja pierdo.... moze niedlugo zamiast golic wasy beda chodzic na wosk Swiat sie przewrca Prawdziwymezczyzno z wloasami gdzie jestes???

Gość fajny 19-latek
Witam serdecznie wszystkie panie mam 19 lat i od dawna golę sobie nogi ponieważ łanie to wygląda i dziewczyny zwracają na to uwagę, jeśli jakaś fajna pani chce to zobaczyć to zapraszam gites1@vp.pl

Gość włochaty kindybał
Dek@ moze ty masz jakas fobie np. Trichophobie Albo co bardziej prawdo podobne cierpisz na zespół Aspergera ;-) Tak czy siak siksy po 1. Krystyna kopnac to sobie moze co najwyżej pilke a potem ku waszej uciesze wydepilowac sobie rowa i nogi tak dokładnie ze nawet jak kiedys urodzi male krystyny to one tez beda juz wydepilowane dożywotnio Po 2.powiedzcie Romanowi zeby ogolil nogi to on juz wam to wytłumaczy Na koniec dodam od siebie męską noga wlos ma miec bo jak ku..a nie ma to to nie jest meska noga glupie baby (bez obrazy dla kobiet)

Gość doświadczony przez życie
Ja goliłem nogi ale moja żona i inne kobiety też mówiły, że to pedalskie, wręcz ciotowate więc przestałem. Mam łyse pachy i bikini, bo potraktowałem laserem i tam futro nie odrośnie. Podejmicie wreszcie decyzję gdzie facet ma być ogolony, bo z wami babami do ładu dojść nie można.

Gość Bo nie!
Boże jak tak czytam te posty, to zdaje mi się że te kobiety są zupełnie poj*bane. Faceci golący nogi. Ochyda!!!!!!!! Ble. Przez te baby chyba zaraz zmienię orientację!

Gość wes111
wolę owłosioną babkę niż ogolonego faceta - owłosienie kobiet jest na ogół nijakie, ogolony facet jest sztuczny

Gość moj depiluje nogi...
bo jest tancerzem...klatki nie;-) jest diabelnie meski...

Wydepilowane nogi u faceta....to jakaś masakra:O Kurffa facet ma być facetem....zarośnięta klata,owłosione nogi a nie jakiś picuś glancuś:O

Gość opanuj sie
ty mozesz lubic zarosnietych wszedzie-twoj wybor. Ale zeby meskosc byla zalezna od pokrycia nog owlosieniem-to ciemnogrod!

Gość i na tym rzecz polega...
ze facet moze byc super meski bez noznego owlosienia i calkiem niemeski z pelnym owlosieniem...albo na odwrot...