Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CENTRALNA POLSKA

PRZERAZAJĄ MNIE RACHUNKI

Polecane posty

Gość CENTRALNA POLSKA

DZISAJ OTRZYMALAM FAKTURKE ZA TELEFON STACJONARNY PLAN DOMOWY1200 90,74 do sieci komorkowej 104,61 do zaplaty; 195,35 no szlak mnie trafia tym bardziej ze osobiscie rzadko korzystam z tego tel ale w domu jest jeszcze 5 innych osob czy wy tez tak macie ??? co byscie zrobily???

Gość nunun
Ile jeszcze tematów takich założysz? :O Rachunek jeśli ma być mniejszy to trzeba albo zmienić taryfę na inną albo mniej gadać. Swoją drogą na komórki ze stacjonarnego to niezbyt dobry pomysł.

Gość Marzenkowiec
pogadaj z operatorem i zmień plan taryfowy

Gość a po co ci ten
telefon stacjonarny? Nie lepiej mieć komórkę? Tym bardziej że tyle dzwonisz na komórki ze stacjonarnego? A dlaczego te 5 innych osób nie dokłada się do rachunku?

Gość .[;l][g
ja za stacjonarny płace abon 48 w netii i nieraz mam 69-80 zł

Gość CENTRALNA POLSKA
powiem tak mieszkam z siostrzenica 24l mezem i 2 dzieci 14 ,18 l i z matka 73 l po prostu nigdy nie klocilam sie z nimi o rachunki czy pieniadze w sumie to sama nie wiem czy nie pokazac i nie poweidziec i nie wziasc bilingu i kazac placiic temu kto dzwonil .... tzn telefon mam juz ok 10 lat abonament tez juz ten dawno jest jest w nim duzo minut na stacjonarne lecz nie wiem czy maja nizszy przyznam ze nieraz tez zadzwonilam ale nie rozmawialam bardzo dlugo ..... poradzcie cos nigdy tez nie myslalam nad rezygnacja z domowego rachunki nie przekraczaly 150 zł

Gość CENTRALNA POLSKA
telefon mam z tp

Gość nunun
Szukaj lepszej oferty u różnych operatorów -przecież to nie komuna że jest tylko TP czyli Orange. Jeśli nie chcesz bulić za innych to ogranicz gadki na komórki.

Gość ja zjem chleb razowy z serem
To zrezygnuj ze stacjonarnego, bo za niego pewnie jeszcze płacisz abonament tak? A jak każdy ma komórkę, to niech sobie z niej dzwoni i sam za swoje rozmowy płaci, proste.

Gość a po co ci ten
A macie telefony komórkowe? Może zablokuj rozmowy na komórki...

Gość mieszkanka UK
nicch kazdy placi za swoje rozmowy, proste!

Gość CENTRALNA POLSKA
niby kazdy ma ale najwidocznej wolom pogadac na czyjs koszt abonamentu mam 90 zł kurcze nie zablokuje rozmow bo tez czasem gdzies dzwonie nigdy nie myslalam o rezygnacji wy macie mniej za tel domowy? ww moim planie minuta na komorke to 0,32 brutto mam wygadane 5 godz 21 min 20 sek. za 104,61

Gość a po co ci ten
Ja nie mam wcale stacjonarnego i nie zamierzam zakładać. Dla mnie to strata pieniędzy.

Gość nunun
ja mam tel. tylko z powodu netu. Ale mam taki pakiet że za 50zł mam wszystkie stacjonarne za darmo. Na komórki nie dzwonię ze stacjonarnego.

po co ci telefon domowy pieniądze wyrzucone w błoto zlikwiduj, komórkę kontroluj, tyle kasy wywalone w roku policz sobie ile tracisz

Gość mieszkanka uk
Co z tego czy inni mają mniej za tel? Ty masz tyle ile wygadujesz, Ty lub inni mieszkańcy Twojego domu. Z tel zrezygnować nie chcesz, płacić rachunków takich też nie chcesz, kazać innym płacić za swoje rozmowy też nie chcesz. Więc czego właściwie chcesz?