Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellothereisaproblem

Halo jest problem ! Kobiety od 30stki strasznie się starzeją i ...

Polecane posty

Patka a teraz poważnie napisałem : "Halo jest problem ! Kobiety od 30stki strasznie się starzeją i mi się nie podobają." Wyraziłem opinię, no nie podobają mi się i kurcze co w tym złego ? Potem napisałem że uwamawiałem się zawsze z młodszymi, to prawda. No i dla mnie powinno być 10 lat różnicy. Takie jest moje zdanie. Nie trzeba się z nim zgadzać ale tu poza skasowanymi postami chyba z 5 Kobiet zezłoszczonych.

Gość jkhvkjads
Juz sie po prostu nie odzywaj, wychyliles sie ze swojej skorupki i zobacz jakiego smrodu narobiles... powinienes teraz wszystkie kobiety przeprosic

proszę bardzo. Przepraszam jak kogoś uraziłem :)

Gość jkhvkjads
a gdzie kwiaty?

no ja wiem z plugawymi tekstami nie trudno sie tu spotkac natomiast moja droga : fajnie masz ze mozesz przeczytac taki tekst i przejsc obok niego niezauwazalnie,ja jako kobieta mam swoj honor i nie pozwole zeby ktos krytykowal nas kobiety tutaj na forum publicznym mimo ,ze daleko mi do 30:) no i drogi panie autorze ,moze cos na zgode?:)

Gość ttttttttttttte
czy forum nie powinno byc do np pomocy komus kto ma problem? albo do opinii na temat jakis usług czy produktow - wtedy mozna ustrzec sie przed lipnymi towarami i wyzyskiwaczami .. mysle ze wtedy takie forum ma sens a takie pierdolenie na temat .. a ja to wole mlodsze/starsze/z dyzum cycem z malym cycem wysokie niskie chude grube KOGO TO KUR.WA OBCHODZI? jaki to ma sens?? podtrzymywanie sztucznej sensacji i jakis łatwo irytowalnych idiotek ktore widocznie sa mocno niedowartosciowane skoro przejmuja sie opinia jakiegos samca na necie ktory naklecil kilka zdan i cieszy sie jak paniusie rzucaja sie jak wariatki na żer a jemu w to graj przez takie tematy ludzie o slabszej psychice jak sobie poczytaja sie tylko kompleksow nabawią ja uwazam ze jest taka roznorodnosc ludzi i ludzkich mózgów ze to co dla jednego wydaje sie oblesne dla drugiego bedzie siodmym cudem swiata i nie zmieni tego nikt, jak widac co dzien na swiat przychodzi na swiat masa nowych ludzi , kazdy inny - i kazdy woli co innego i co z tego? i kij z tego żyjmy swoim zyciem a nie przejmujmy sie co inni wolą bo to zakłóca odnalezienie w sobie to czego sie tak naprawde chce od zycia, jak ja wiem co naprawde mi sie podoba i czego naprawde chce JA a nie ktos inny kto moze jest bardziej wyszczekany i pewny siebie i przez to ryje mi mózg SWOIM mózgiem to potem mozna sie prawdziwie cieszyc jesli sie to ma czy cieszy cie to co masz bo innym sie to podoba a tobie nie? na dluzsza mete chyba nie bardzo.. czy chcesz byc jak robot ktory nie ma wlasnego zdania i preferencji tylko musisz byc zaprogramowany i myslec ze lubisz to co inni lubią? czy nie lepiej byc wolnym i myslec po swojemu i miec wlasne preferencje i trzymac sie ich? czyż to nie bylo by najcenniejsze? ludzie w innych krajach tak mają nie przezywaja tym co inni powiedzą tylko realizuja swoje zycie po swojemu np w ameryce .. czasem jak ogladam jakis program ktory jest o rodzinie w ktorej mąż - zdrowy przystojny facet ma za żonę niepelnosprawna kobiete bez rak i nog i maja ze soba dzieci i tworza kochajaca sie rodzine i sa mega szczesliwi - nie przejmuja sie tym ze jakis kutas ich oglada i puka sie w czolo przed tv co on w niej widzi najwazniejsze jest to ze taki facet poszedł za głosem serca to tylko przyklad , jakos czesto trafiam na takie programy jakims przypadkiem i szczerze powiem tez sie dziwie bo mysle sobie ze w polsce to takie rzadkie facet mysli płytko kobieta musi byc powodem do tego zeby mu kumple zazdroscili i byla wygodna w zyciu nie sprawiala problemow a co ludzie/kumple by powiedzieli gdybym zaczal umawiac sie z kaleką? ze starszą od siebie? z brzydką? itd.. to sie liczy czyz nie jest to żalosne?????? szczerze - jesli ktos jest szczesliwy z mlodszą a ta mlodsza jest szczesliwa ze starszym to super ale nie interesuje mnie to kibicuję prawdziwej milosci szlachetnym uczuciom i odwadze zycia po swojemu ale bez zbednego rozgłaszania sie w tym temacie bo za duzo tego .... oto moje kazanie na dzis ;p

Kwiaty daje często i bez okazji :) nie przypominam sobie żebym dawał kwiaty na przeprosiny :)

Gość DLACZEGO odpisujecie
Patka, ale Ty nie rozumiesz, że jemu i jemu podobnym chodzi właśnie o to, żebyś się tu wielce bulwersowała. To jedyny cel zakładania takich wątków. Odpowiadając mu, broniąc honoru kobiet (buahaha, kobieta z honorem olewa takich szczyli sikiem prostym i nie potrzebuje adwokatek), robisz DOKŁADNIE to, czego on chce, po co założył ten temat. Pewnie już marszczy freda przed ekranem, a Ty tańczysz, jak Ci zagra. Żenada :O

ttttttttttttttttttte jesli nei mialas nic madrego do powiedzenia ,moglas sie nie wypowiadac bo nawet nie chcialo mi sie tego czytac, po trzech zdaniach przerwalam.

Gość ttttttttttttte
moze warto zaczac czytac nic dziwnego ze wskakujecie na tematy gdzie autor napisze kilka gownianych zdań bo mniej do czytania buahah

Gość i dziwnym trafem
zawsze jest to facet naj naj, spełniony tak bardzo w życiu ,że aż musi z tego powodu pokazać to na kafeterii. Bawi mnie to, bo jeśli ktoś naprawdę ma pieniądze , to nie siedzi w necie(chyba ,że taka ma pracę) , tylko żyje w rl pełnią.Załóż konto kolego na jakimś fejsie albo fotce jako Boski Alvaro i tam szukaj poklasku

a po drugie nie sadze ,zeby ten temat byl zalozony z premedytacja, ten chlopak po prostu tak mysli. na koniec wyrazil skruche wiec mniemam,ze cos dotarlo,wiec nie czytajcie tego jelsi nie maccie ohcoty i tyle.

oj tam bo nie jestem taki niedojrzały jakby wynikało z postów, nie wszystkie pod tym nickiem napisałem ja :)

Ale co z tego, ze tak myśli? Niech myśli, co chce i wiąże się z kim chce, to absolutnie nikogo prócz niego samego nie obchodzi. Temat jest kompletnie o niczym, składa się z jednego zdania, nie wiadomo w jakim celu prócz siania zamętu został założony. Tak wyglądają wszystkie tematy trolli i ZAWSZE znajdzie się nawiedzona Patka, która zacznie takiego nawracać i cieszyć, że się "nawrócił", a on śmieje się w kułak i leci zakładać kolejny, tym razem zapewne o grubaskach. Takie tematy należy olewać, nawet szympans zaprzestanie w końcu działalności, która nie kończy się pozytywnym wzmocnieniem w postaci uwagi tłumu.

Nosz kurfa... głupia po matce :O Autorze, brawo, to jest rzeczywiście forum idiotek, zasługują na takich jak ty :D Poddaję się 🖐️

haha nawracal to Jezus.... a ja wyrazilam swoje zdanie odmenne do kolegi,a laski takie jak Ty,ktore mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy mysla,ze krytykujac temat sa przez to fajniejsze bo zrownaly ludzi z blotem. ot co ! powiedzialam,nie musisz tego czytac

a ja zgadzam sie, dobrze,ze te dziewczyny zainterweniowaly. moze daly do myslenia autorowi,ktory mimo afery na pewno jest inteligentniejszy niz to teraz wyglada:)

Gość fhftghhhhhhhhhh
ttttttttt szacun