Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakrkakrka

sprawa damsko męska prosze o opinie

Polecane posty

Gość krakrakrkakrka

czesto widze, ze mezczyzni na ulicy albo na imprezach itp na mnie patrzą, znajomi mowią mi, ze jestem ladna i zgrabna osoba wiec zapewne cos w tym jest choc ja jestem raczej niesmiala i nie wierze w siebie zbytnio. widze, ze ci mezczyzni faktycznie na mnie patrzą ale zaden z nich mnie nie zaczepi itp. dlaczego tak jest? w takich sytuacjach mysle, ze tak naprawde maja mnie za paszteta i patrza bo kogos brzydszego nie widzieli

Gość zjadłem ladacznicę
brzydszego i głupszego

Gość przelotemm tu.................
bo patrzenie to zaden znak na mnie taki patrzył 09.10 to go zaprosiłam na rsdke/ki w 10..i nic nie przyszedł. i ani me ani be.

Gość jhbkjhg
ale problem :O ludzie codzien na raka umieraja, dzieci z glodu, chorob a ty masz problem bo nikt na ciebie nie patrzy/lub patrzy wez dziecko jakas madra ksiazke sobie poczytaj i przestan pisac ja ja ja ja ja ja ....

Gość ichheibeanett
chlopy sa swiniami i tyle{wiekszosc}

Gość zjadłem ladacznicę
a baby to kurwy i tyle

Gość krakrakrkakrka
no moze patrzenie to zaden znak faktycznie. widze, ze patrzy na mnie wielu facetow (czasami nawet ci idacy z dziewczynami) i nie jest to takie rzucenie spojrzenia ale wpatrywanie sie bo az mnie to tak troche oniesmiela. np dzisiaj mialam taka sytuacje w pociagu najpierw jeden pozniej drugi facet oprowadzal mnie wzrokiem i moze usmiechnelabym sie do niego w odpowiedzi na spojrzenie ale boje sie kompromitacji

Gość krakrakrkakrka

Gość boja się
ciebie

Gość sdgwdg
bo nie wszyscy faceci sa zajebisci i potrafia swobodnie podejsc do dziewczyny i ja bajerowac