Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimila

ślub cywilny, sukienka

Polecane posty

Gość mimimimila

Poszukuję inspiracji. W Październiku będzie miał miejsce moj ślub cywilny. Kompletnie nie mam pomysłu co włożyć, paradoksalnie biała suknia ślubna to nie jest problem (aż taki) jest z czego wybierać. Natomiast jeśli chodzi o ślub cywilny to nie mam pojęcia co jest odpowiednie, jakie materiały, jaka długość, kolor, dodatki... Czy powinnam się wyróżniać, czy postawić na skromność i elegancję... Tak sobie myślę że chyba najlepiej czułabym się w beżowej sukience, przed kolano, dopasowanej, na grubych ramiączkach. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć. Włosy raczej rozpuszczone ewentualnie lekko falowane. Może komuś sie nudzi i wszedł na ten wątek i coś zaproponuje, albo wypowie się jaki strój jest wg niego/niej najbardziej odpowiedni ;). Ważę 52 kg, mam 165 cm wzrostu, jestem raczej proporcjonalna choć szczupła (wg niektórych za szczupła),mam średniej długości włosy.

ja tez biorę cywilny tylko że za miesiąc :) wymiary mam podobne do Twoich:) Idź do Mohito pewnie jets w Twoim mieście w centrum handlowym są tam 2 fajne sukienki (ja kupiłam jedną z nich na swój cywilny) obie są białe obie na ramiączkach i lekko przed kolano. Sądzę, że idealnie będa pasowały na cywilny dlatego też sobie ją kupiłam :) Ty pewnei ze względu na miesiąc będziesz musiała jakieś żakiet czy coś Daj znać czy coś kupiłaś.

ja brałam slub cywilny dwa lata temu i trafiłam na taką sukienke z której jestem zadowolona do tej pory,każdą uroczystość w niej obchodze.kosztowała 150 zł a trafiłam na nią przypadkowo,jakby wiedziała gdzie teraz taka można kupić w większym rozmiarze (jestem w ciąży) to nie wahałabym się ani sekundy.kremowa odcinana pod biustem leciutka.jeśli chcesz to moge Ci wysłać zdjęcie na meila

Gość mini-maxi77
www.slubcywilny.com duuuuzo inspiracji