Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki234

JAK poprawić swój wygląd

Polecane posty

Gość dziki234

Nie ma co nie jestem przystojny, nigdy nie byłem. Co z tego że jestem oczytany i lubię sport. Dołuje mnie trochę mój wygląd . Niby chodzę na imprezy itd. Ale co z tego jeżeli ludzie wolą poznawać kogo innego niż mnie, ale jeżeli ja kogoś chce poznać to czuje od nich "daj mi spokój". Chciałbym być przystojny zazdroszczę innym chłopakom że mają taki wygląd :( a ja to takie byle co. Temat dziewczyn pomijam bo co z tego że mi się dziewczyna może podobać jak nie u mam u niej najmniejszych szans. Żyję marzeniami jakby to było. Pytanie brzmi. Jak pozbyć się syfów i pryszczów, i jaka jest teraz modna fryzura?? Proszę o jakieś porady :(

Gość Syfow i pryszczow
Przyszczy matole

Gość holistyka
musisz popracowac nad samoocena, mezczyzni pewni siebie , oczytani i inteligentni, dowcipni maja wiecej uroku niz tylko przystojni a nudni. mam znajomego, ktory nie jest ladny , ale bardzo meski, ma zdrowa samoocene, mozna z nim porozmawiac na kazdy temat i ma ogromne powodzenie ten sam znajomy ma piekna wyprostowana zadbana sylwetke ( silownia, bieganie ), piekny usmiech, zadbana cere, zawsze jest schludnie ubrany i ostrzyzony, pachnacy- po prostu zadbaj o siebie- sport, dieta ( odpowiednia dieta oczyszczajaca watrobe usunie pryszcze ) ubierac sie mozesz normalnie, klasycznie, fryzura tez- zwykla krotka ale najwazniejsze jest drowe poczucie wlasnej wartosci, musisz polubic siebie, zaakceptowac takiego jakim jestes, uwierzyc w siebie trzymam za ciebie kciuki

Gość line andreases mor
to prawda, takim zenskim przykladem jest Justyna Steczkowska- buzia taka sobie, ale ladne oczy ( w oczach widac dusze ), apetyczna, piekne cialo, znakomicie ubrana ( nie trzeba kasy do tego, jak wystepowala w Szansie na sukces to miala kostium "przerobiony z takiego starego " super figura, super zadbania, super osobowosc, no po prostu mniam!