Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgetteeeeeeee

Chlopak a moj Ojciec;//

Polecane posty

Gość Georgetteeeeeeee

No wiec tak: Moj ojciec jest dosyc szorstki dla moich znajomych jak i dla mojego nwoego chlopaka. Od razu gdy go przyprowadzilam to zaczal o wszystko go wypytywac. Moj chlopak odpowiadal jak mogl, powiedzial ze jego mama nie pracuje no i inne. Ojciec uwzial sie na ta jego matke i potem mi mowil ze co to za chlopak co matka nie pracuje itd. Nie jestem super bogata ale zycie mam w porzadku dlatego rodzicom udalo mi sie zaoszczedzic na moje wlasne mieszkanie. Ojciec powiedzial mu np ze ja mam mieszkanie i ze ja zadnego pasozyta nie bede utrzymywac (dodam ze nie znal tego chlopaka za dobrze a mial go na mysli). Pozniej gdy umowilismy sie do kina w zlotych tarasach to moj chlopak zaproponowal kolejke WKD bo do stacji mamy 5min piechota(on i ja podobnie), gdy ojciec sie dowiedzial ze on po mnie nie przyjezdza to od razu zaczelo sie ze to jakis oszolom ktory oszczedza na benzynie i ze ma mnie gdzies bo gdyby tak nie bylo to zabralby mnie samochodem. Wiecie co sie okazalo? gdy chlopaka bardziej poznalam to okazal sie synem milionera. On byl skryty, nikomu nie mowil ze jest bardzo bogaty bo wczesniej dziewczyny lecialy na jego kase. Kolejka jezdzi bo rodzice maja 2 luksusowe samochody i nie chcial zeby ktokolwiek wiedzial. Ja mu powiedzialam co moj ojciec mysli o nim i wiecie co on dzis odwalil? przyjechal do mnie i specjalnie zaparkowal przed brama zeby moj ojciec nie mogl wjechac i zeby zobaczyl jakim samochodem on przyjechal. Widzialam ze rowniez mial zegarek za kilkanascie tysiecy zloty. Problem w tym ze moj ojciec nazwal go dzisiaj SZPANEREM i powiedzial zebym nie spotykala sie z nim wiecej:( chlopak powiedzial ze specjalnie zaparkowal i zalozyl drogi zegarek bo myslal ze moj ojciec bedacy strasznym materialista da mu wreszcie spokoj i nie bedzie po nim jechal przy mnie. niewiem co robic:(

Gość dziewczynooo
nic. chcesz sie z nim spotykać to się spotykaj. z ojcem będziesz związek budowac czy z chłopakiem?

Gość Georgetteeeeeeee
przez to sa koltnie w domu. Moja mama stoi po mojej stronie i mowi ze on sie uwzial na niego. Taka jest prawda, wczesniej mialam chlopaka to bylo jeszcze gorzej!!! Moj ojciec jest nienormalny ale to chyba typowe dla starego wojskowego:( Codziennie sa klotnie, gdy mowie ze wychodze to on pyta sie czy ide z tym oszolomem, dzis sie zapytal czy DALAM MU juz!! ojciec wlasny zapytal sie mnie o to!! od razu awantura bo moja mama naskoczyla na niego a on nie pozostawal dluzny. Kocham mojego chlopaka jednak nie wiem jak to wszystko sie ulozy, czy on mnie nie zostawi przez nastawienie mojego ojca:(

Gość polnewadomke
gowno prawda fejk jak chuj

Gość be good to me plss
e tam fejk znam sama dziewczyne z podobnym problemem

Gość dziewczynooo
Ło matko. No to wiadomo, że chłopak żeby był Ciebie godny powinien być co najmniej z czerwonych beretów.. Głupio zrobił Twój chłopak, że podjechał tym wypasionym samochodem, bo to faktycznie dało się odebrać jako pozerstwo. Ale ciężko wyczuć takiego człowieka - on i tak wszystko zinterpretuje tak, żeby wyszło na jego. Jeśli wcześniej miałaś chłopaka i było jeszcze gorzej, to może to znaczy że Twój ojciec LUBI tego i jest nadzieja na to, że za jakiś czas go zaakceptuje mówiąc np. jedno dobre słowo na jego temat? Najlepiej nie róbcie już żadnych prowokacji ani nie starajcie się z chłopakiem na siłę niczego udowadniać, a ojciec prędzej czy później się z tym oswoi. Na wojskowych ojców to trzeba czasu. Ja się spotykałam z synem takiego to miły był, nawet parę idiotycznych żartów rzucił ale jak jego córka chciała wyjść z domu toooo się zaczynało przedstawienie i naprawdę takimi tekstami poniżej pasa sypał, że aż żal było słuchać. Jeśli chłopak Cię kocha to przez ojca się z Tobą nie rozstanie. Chociaż to faktycznie może mu działać na ambicję, że on tak Cię traktuje... nie wiem. Może spróbuj mu (chłopakowi) wytłumaczyć, że Twojego ojca trzeba bardzo bardzo BARDZO długo oswajać ale potem będzie ok? (i miej nadzieję, że będzie ok)