Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przewrażliwiona?

Bardzo się boję, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Przewrażliwiona?

Kochaliśmy się wczoraj z chłopakiem, wszystko było bezpiecznie. Tak mi się wydaje, biorę tabletki antykoncepcyjne, on miał gumkę, nie skończył we mnie, spuścił mi się na brzuch i zaraz po tym poszliśmy się umyć. Uważałam na to, żeby sperma nie spłynęła w dół ale jeśli spłynęła z wodą to może się coś stać? Dzisiaj to powtorzyliśmy, on nadal w gumce i znów spuścił się na brzuch i poszlismy się umyć.. Bardzo się boję, że mogę być w ciąży. Bardzo proszę o pomoc i szybkie odpowiedzi..

Gość judgementcrematorium
Roztarliście spermę rekami na brzuchu by się równomiernie rozłożyła i wtarła w skórę? Moje gg 5473221 Pobajerzymy se trochę lużno und luzacko and wesoło o życiu troszkę & odrobinkę?

Gość hmmmm ..
Musiałabyś mieć giga pecha, jeśli byś zaszła w ciążę. Prawdopodobieństwo jest minimalne. Jeśli przy tych środkach ostrożności nadal się boisz, to po prostu nie uprawiaj seksu.

Gość Przewrażliwiona?
Nic nie rozcieraliśmy, po prostu wstałam przytrzymując ręką dół brzucha zeby nic nie poleciało w dół.

Gość pytająca919191
o matko.......... nawet jakby skapneło na dol to jeszcze ma długą droge wewnatrz pochwy do pokonania !! ile masz lat?

Gość Przewrażliwiona?
16.. Wiem, że to raczej niedorzeczne ale..

Gość pytająca919191
masz racje to niedorzeczne i skoro tak sie boisz nie powinnas tego robic no i jestes mloda...za mloda. co to za sens uprawiac seks w tym wieku a potem srac po gaciach?

Gość Przewrażliwiona?
Na pewno nie powtórzę tego w najbliższym czasie. Zbyt bardzo się boję. Więc mogę spać spokojnie czy jednak jest jakies ryzyko..?

Gość hmmmm ..
Tak, na 100% jesteś w ciąży. Wejdz na allegro, widziałam ładne wózki na wyprzedaży.

Gość Gabryyyella
Spij spokojnie, naprawde:). Plemniki to nie supermeny, zeby się zgadały i powiedziały " DObra chłopaki lecimy w dół brzucha a potem im cieplej tym lepiej i tam uderzamy!"...to nie tak:P. Po 1. Plemniki na powietrzu giną prawie od razu. Po 2 w kontakcie z wodą giną W SEKUNDZIE!. Dotykają wody BUM! nie ma. Po 3. jak dotkniesz czyms spermy to juz je niszczysz. po 5 Jeśli nawet spuści Ci sie kiedyś na wargi sromowe, to i tak nie będziesz w ciąży. Po 6 i najważniejsze- brak wytrysku w pochwie ( czyli spermy, bo preejakulat jak zapłodni to ide do klasztoru chyba)= NIE MA CIAZY.:) spij spokojnie i ciesz sie sexem bo robisz to ODPOWIEDZIALNIE. I tabletka i gumka. Smiem twierdzic ze to 100% gwarancja BRAKU CIAZY. Tak trzymaj, zawsze pamietaj o tabletce i JEMU o gumce przypominaj. Jak stres Ci minie ( ale nie masz ku temu powodu naprawde) mozesz sie przelamac zeby w gumce w Tobie doszedl. Zawsze masz tabletki- ale to wyzsza szkola jazdy. Co do tej sytuacji - zerowe szanse na ciąże. Jakby sie tak zachodziło to ja bym prawie codziennie musiała się bać, czy nie zaszłam.( a czasem stosuje przerywany, czasem sama gumka...;p) SPij spokojnie naprawde:)

Gość mnio
"Zasadniczo długość życia plemników poza organizmem kobiety uzależniony jest od wielu czynników, w tym temperatury, wilgotności, pH i innych. Zasadniczo plemniki pozostawione w suchym i ciepłym miejscu giną bardzo szybko, nawet w ciągu kilku minut. Jeżeli jednak znajdą sprzyjające warunki, podobne do tych w drogach rodnych kobiety, tj. wysoka wilgotność i stała temperatura, mogą przeżyć wiele godzin. W warunkach schłodzenia do temperatury bliskiej zeru przeżywają nawet kilka dni. Wiele zależy również od jakości nasienia." I tu: http://abcantykoncepcja.pl/pytania/jaka-jest-zywotnosc-plemnikow-poza-organizmem-kobiety Ale skąd te schizy skoro bierzesz tabletki anty? Wg ciebie to cukierki że łykasz je ale nic twoim zdaniem nie dają? Masz schizy i tyle.