Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanyHGGY

Dziewczyna nizsza 35 cm od swojego chlopaka - czy to bardzo duzo ?

Polecane posty

Frodo spoko :-) Ja nie mam 19 czy 20 laz zeby sie tak malo wartosciowymi cechami jak wzrost kierowac ale nie bedziemy dyskutowac bo ani nie znasz mnie ty ani ja ciebie. Pozdrawiam cie mimo to :-)

Gość Jak sie kocha, to nie ma prob.
rzucił* Długo miałam nadzieję, że Ex do mnie wróci, męczyłam się z tym osiem lat. Z czego przez trzy ostatnie zabiegał o mnie mój obecny mąż.

Gość GHAH Adam Piechocki 666 PiH
Młodzieżowe problemy to są! Pobajerzymy trochę und odrobinkę and wesoło oraz luźno o życiu swoim? Moje gg to 5473221

Jak sie kocha, to nie ma prob. - jeśli serio 8 lat się męczyłaś, to przepraszam, chciałem tylko małe prowo zrobić w starym stylu:( Eh znowu głupio wyszło:(

Bo jesli jestem w zwiazku nie chodze do lozka z nikim innym - niewazne czy ma 160 czy 2 metry. Ja jestem jesli mam byc szczera fanatykiem nie cm a budowy ciala:-) Ja na to zwracam uwage :-)

Gość R78
Jak ludzie się kochają, to taki drobiazg nie ma znaczenia. A jeśli już to na plus. Bo lepiej, jak kobieta jest mniejsza, niż jak równa czy wyższa od swojego chłopaka. Na pewno mniej razi zestawienie K160 + M190 niż K175 + M 170 :P Poza tym wysocy mężczyźni często wybierają takie filigranowe kobietki, wiadomo że mężczyźni bardziej patrzą na wygląd.

niski wzrost u faceta to jak mały biust u kobiety - zaleta żadna, ale nie tragedia przecież.

niski facet też tak może - dlatego Depp jest sławny i bogaty. Zaczynał od byle jakiej roli w serialu młodzieżowym, a że fajna z niego dupa to teraz jest gwiazdą :P

Frodo a ile masz lat .-) Moja przyjaciolka jest o ponad 10 cm wyzsza od swego faceta i swietnie sie rozumieja. Ciesze sie ze sa razem boi jest w koncu szczesliwa.

Frodo - kumpel mojego faceta jest niższy od swojej dziewczyny o pół głowy...podobnie jak maa innych facetów (wysoka panna:P)

Serio- nie klamie. Moja pruzyjaciolka byla kiedys z kuzynem mego meza ktory zmarl tragicznie. Pare lat nie mogla sie pozbierac i rok temu poznala kogos na zjezdzie motocyklowym , na ktory pojechalismy wspolnie. Dzis sa nadal rszem, i jeszcze nigdy nie widzialam jej tak zakochanej. On jest bardzo fajny i kto wie moze kiedy to ja bede jej swiadkowa heheh :-)

No dobra dziewczyny, wierzę Wam, tylko mówię, że sam takich par nie widziałem. Parę cm jeszcze tak, ale ponad 10? Biest - a ta kobitka to ile ma, sama jest wysoka?

AS - jak zwykle :) Swoją drogą, rozwinął Ci się ten temat o pierwszych miłościach?

Mój brat ma 2,05. Jego żona sięga mi głową do cycków, ma 150, 155 max, są razem 8 lat i jakoś nie widzą problemów. A 10 cm o których była tu mowa to wcale nie jest takie niesamowite i niespotykane. Byłam z facetem który miał 165cm - ja 179 ale nie dało się tego znieść bo ja jak na ironię uwielbiam obcasy i to wysoookie a wtedy to już całkiem wyglądał jakbym z synkiem na spacer wychodziła. Ludzie mają na tym punkcie jakieś chore kompleksy i robią problemy tam gdzie wcale nie powinno ich być. Przecież to nie moja wina, że taka urosłam, co miałam zrobić, odrąbać sobie nogi? Teraz mam faceta który ma 192 cm, pięknie zbudowany, ciągle chce żebym chodziła na obcasach bo lubi się mną pochwalić i co??? Ostatnio zobaczyłam, że też kupuje sobie buty na obcasie. Nie damskie oczywiście no ale bez przesady...

Gość Agniecha_ZS
Wysocy są najlepsi

Biest - To nieźle. Sam znam parę dziewczyn po 180 i nie powiem, są atrakcyjne, ale ja bym się chyba słabo czuł, chociaż nic nie wiadomo. Ale raczej wolę cini-minis:)

AS - znaleziony i "upnięty" :P Kitty_Key - ja na miejscu tej żony miałabym straszne kompleksy.

Gość i chooy2
Wszystko przez te pierdolone obcasy, każda chce w nich chodzić i szukają tylko wysokich facetów. Przy niskim nie ubiorą ich.

ja widziałam wersję, gdzie ktoś narysował czerwoną kreskę od jego kroku do pasa i skopiował na nią...wyszło na to, że kreska objęła długość prawie całego tułowia tej panny :P

Moorland Zauważyłaś, że jako pierwsza odpowiedziałaś to chyba nie przypadek :P