Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina35790

Jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość karolina35790

Witam! Mój cykl miesiączkowy od jakiegoś czasu wynosi 24 dni, a okresu dostaję zazwyczaj 24 dnia rano. Dziś jest 25 dzień, wiem, że to nieduże spóźnienie ale jednak stresuję się. Co miesiąc kochamy się z chłopakiem w moje prawdopodobne dni niepłodne. Zawsze używamy prezerwatyw. W tym miesiącu pierwsze dwa stosunki były przerywane, chłopak (w prezerwatywie) wyjął penisa przed wytryskiem. Kolejne były już normalne. Podczas każdego gumka ani się nie zsunęła, ani tym bardziej nie pękła. Zawsze przed miesiączką bolały mnie piersi, jednak tym razem wcale. Brzuch też mnie boli. Jedynym "objawem" może być trądzik, który ujawnia się zawsze przed i w trakcie miesiączki. Wiem także, że poniżej 21 roku życia cykle mogą być nieregularne, jednak mój od jakiegoś czasu wynosił tyle samo dni. Czy jest więc możliwe, że mimo zabezpieczenia w dni prawdopodobnie niepłodne mogłam zajść w ciążę?

Gość Gabryyyella
przede wszystkim poznaj swoj cykl..zebys wiedziala kiedy sa dni płodne, niepłodne, a nie "prawdopodobnie" niepłodne:). Jeśli mial gumke i do tego przed wytryskiem wyszedl z ciebie to mozesz byc spokojna:)

Gość bialamasajka
zgadzam się z gabryellą...poznaj swój cykl. Pamiętaj że kalkulatory internetowe i kalendarzyk nie są zbyt skuteczne. Bardziej polecałabym mikroskop owulacyjny albo testy. Ja używałam afrodyty więc mogę Ci polecić.