Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 21

problemy z facetem :(

Polecane posty

Gość ona 21

Mam 21 lat, a moj chlopak 24 lat od jakiegos tygodnia nie moge sie dogadac z chłopakiem, a od 3 tygodni sie z nim nie widziałam, bo on zawsze mial coś innego do zrobienia.Tydzień temu sie wkurzyl o to ,ze sie spotkalam z kolega zeby pogadać ,ale skoro on dla mnie czasu nie mial to ja spotkałam się ,a ten z zazdrosc wpadł cała niedziele się do mnie nie odzywał , a ja się martwiłam i mi wczoraj napisał ,ze nie wie czy chce być ze mną ,ale tez nie chce zebym z nim tracila kontakt, bo on mnie kocha ale musi sie zastanowić nad naszym zwązkiem mam dac mu czasu i poczekać aż on sie odezwie.Ja sie boje ,ze on sie juz nie odezwie jeszcze wczoraj mu napisałam sms z innego numeru podajac się za innego faceta ,ze on ma sie zastanowic co on robi i jak mnie traktuje i ten odrazu do mnie napisał ,ze da temu kolesiowi w pysk jak go spotka i sie dowie kto to jest tylko on wcale nie lepszy był, bo w piątek wszystko cały nasz związek opowiedział swojej koleżance i ona mi wypisywała sms jaka ja najgorsza jestem itd. eh Co o tym myslec i co robic ???

Gość gdfhhfghj
Dziecinada i tyle. :) Takie problemy mialam od 14-15 roku zycia. :) Albo pogadacie normalnie albo dajcie sobie dzieciaczki spokój, bo chyba oboje nie dorośliście do związku.

Gość ylouewe
a dlugo z nim jestes?

Gość ylouewe
no mi tez sie kojarzy z moim zwiazkiem jak mialam 15 lat ;) a dlaczego 3 tyg sie nie widzieliscie? daleko od siebie mieszkacie czy w tej samej miejscowosci?

Gość ona 21
rok jesteśmy razem

Gość gdfhhfghj
Rok to znowu nie tak mało ale tez nie tak dużo. Moze po prostu cos sie wypaliło z jego strony.?

Gość ona 21
on jest strasznie zazdrosny i caly czas mi mówi ze boi sie ze mnie straci bo 2 lata temu skonczyl sie jego 5 letni zwiazek mial dziewczyne z dzieckiem i po tym zwiazku jest jakis przewrazliwony i mam wrazenie ze chce miec katrole