Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Polek

Czemu Polki, nawet te rzekomo zadbane w zimę rzadko golą pachy i nogi?

Polecane posty

Gość Pytanie do Polek

Jestem facetem, byłem w kilku związkach, były to kobiety uważane za ładne, atrakcyjne i zadbane i gdy przychodziła zima to byłem w szoku. Nagle okazywało się, że nogi i pachy to golą np. co 2 tygodnie. Romantyczna randka, seksowna bielizna, a pod pachami i na nogach zarost. Przecież to się w ogóle nie komponuje.

Ja w lato depiluje się co 2 dni, w zimę 2 razy w tyg ;)

Gość Pytanie do Polek
Tak, pachy, włosy łonowe i jajka golę co parę dni

Gość Lady_Arissa
A Ty sie golisz ? :) Pytam poważnie, mi sie strasznie podobają faceci z ogolonymi nogami, tacy delikatni... najlepiej androgyniczni ^ ^

Gość Pytanie do Polek
Nie golę nóg i klaty, ale owłosienie łonowe i pachy owszem

Gość Lady_Arissa
No to... nogi ok, ale owłosiona klata ? łeeee masakra.

Gość krywa
A teraz może postaw się mądralo w takiej sytuacji, kiedy ty musisz dzień w dzień golić sobie nogi, pachy i cipkę, bo jakiś nadęty buc tego właśnie oczekuje od kobiety... Przypominam, ze jeszcze 20 lat temu mało która kobieta w Polsce miała takiego pierdolca na punkcie golenia i depilacji i co? I jakoś się dało z taką obrzydliwą, zarośniętą, niezadbaną, a przyrost naturalny był dużo większy niż teraz! Większość kobiet na świecie NIC NIGDY nie goli i jakoś nie widzę, żeby nadchodziła z tego powodu apokalipsa. Cała ta moda na kobiecą gładkość to jakieś marzenie o łamaniu ostatniego tabu w seksie, czyli pedofilii... Mężczyzna, który żali się na forum kobiecym, że jego partnerki nie były wiecznie świeżo wygolone jest po prostu żałosny.

Gość raflezja
Fakt, ja zimą też golę się rzadziej, niż latem, ale tylko wtedy, kiedy partnera żadnego akurat nie posiadam. Gdybym takowego miała, lub choćbym planowała randkę, nawet pierwszą, bez planów "bliższego poznawania się", to nie pozwoliłabym sobie na brak depilacji. Psychicznie czułabym się niekomfortowo. Noooo, chyba że boję się, że dam się za bardzo ponieść emocjom - to wtedy celowo się nie golę, nie dam się nikomu dotknąć w takim stanie i jest to dla mnie wówczas najlepsza antykoncepcja :D :P

Gość Pytanie do Polek
Ale jak kobieta w naszej kulturze może nie golić pach 2 tygodnie? Były to wykształcone, modne kobiety, a w zimę pachy zarośnięte

Gość Ewelina009
Ja zawszę czy zimna czy lato się depiluję.. W zimie np jak nie wychodzę nigdzie i co się nie spotykam z chłopakiem np przez 3dni to wtedy nie depiluję, ale tak to co drugi dzień się depiluję. Jak mam okres 7dni wtedy tylko depiluję nogi i pod pachami.

Gość do raflezja
czyli nalezysz do kobiet, ktore sa w stanie isc z kims szybko do lozka :O zadna z ciebie cnotka :O

Gość lorenamorena
ty idioto... każdy ma prawo robić ze swoim ciałem, co chce. Jeśli ona nie ma ochoty sie golić, to jej sprawa a tobie gówno do tego.

Gość dziwne./................
nie znam takich bab sama gole nogi nawet jak jestem sama, dla wlasnego komfortu

Gość Pytanie do Polek
A ja mam prawo nie być z kobietą, która goli pachy co kilka tygodni

Gość lorenamorena
Hahahaha... Ktoś sie pyta: Czemu sie rozstałes ze swoja dziewczyna ? Zdradzała cie? Ty: Bo ten no wiesz... kiedys nie ogoliła sobie ci*pki ahahaha, ale debil z ciebie, zobacz jak to wyglada

Gość golę się wtedy
gdy mam na to ochotę, a jak komuś się nie podoba to ja przecież nikogo na siłę przy sobie nie trzymam

Gość XXI wiek a tutaj taki tłuk
To ja nie wiem z jakimi ty kobietami się spotkałeś, ale ja golę girki co drugi dzien, w ziemie tez. Może się nie starały bo nie było dla kogo :P

Gość do golę się wtedy
i nie mow ze sie czujesz seksowna z dwutygodniowym zarostem pod pachami